Vitakraft African Agapornis 750 g

More Views

Vitakraft African Agapornis 750 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON23.49

Vitakraft African Agapornis 750 g


Hrană completă pentru papagalul Agapornis African. Este îmbogățită cu flori de salcâm, curmale, smochine și roșcove. 

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON23.49

* Required Fields

RON23.49
Pet Life recomandarea zilei

Vitakraft African Agapornis 750 g

Vitakraft African Agapornis 750 g este o hrană delicioasă, completă și echilibrată pentru papagalii Agapornis. Această hrană variată este special concepută pentru că papagalii să fie răsfățați precum acasă, în Africa, fiind îmbogățită cu flori de Salcâm, curmale, smochine și roșcove.

Beneficii:

- Este o hrană completă special formulată pentru papagali Agaporniși Africani.

- Această hrană oferă papagalului o viață sănătoasă, datorită celor mai importanți nutrienți și constituenți precum vitaminele, mineralele și oligoementele.

- Contribuie la întărirea sistemului osos al păsării, datorită raportului optim Calciu/Fosfor.

- Ajută la reglarea tranzitului intestinal, grație nisipului digestiv și mineralelor.

- Fortifică sistem imunitar, datorită conținutului de β-glucani (Beta-Glucani).

- Este o hrană de calitate net superioară, fabricată în Germania.


Știați că...

Papagalul Agapornis a fost o specie necunoscută în afară teritoriului african, până când europenii au scris în cărțile și jurnalele lor despre aceste păsări viu colorate pe care le-au văzut în Africa. Primul papagal agapornis a fost descris la începutul anilor 1600 că având fața roșie și a fost introdus în Europa începând cu secolul al XIX-lea. Pentru că papagalul agapornis este o pasăre ușor de ținut că animal de companie a devenit foarte popular în întreaga lume. Ulterior s-au descoperit încă patru specii de papagal agapornis.

Dintre numeroasele specii de papagali, Agapornis poate fi considerată cea mai fidelă. Este numită și pasărea dragostei sau inseparabilul pentru că, atunci când și-a găsit perechea, cei doi nu se mai despart. Sunt mai mari decât perusii, dar mai mici decât papagalii gigant, iar culorile lor pot fi variate - verde, albastru, galben, roșu, oranj, alb. Nu sunt foarte gălăgioase, dar vocea lor are tonalități înalte, așa că amintește-ți asta dacă vrei să locuiască în apartamentul tău și ai vecini sensibili. Hrană lor trebuie să fie bogată în proteine și au nevoie de mult spațiu în colivie, așa încât să poată da din aripi fără să se lovească, dar să încapă și trei vase (unul de apă curată, unul cu semințe și unul cu mâncare proaspătă). Obiecte foarte prețuite de această specie de papagal sunt jucăriile pe care le poate transporta. Un mic căruț ori o mașinuță de jucărie îl vor face foarte fericit.

Înainte de a decide să-ți cumperi un papagal, informează-te cât mai amănunțit despre caracterul exemplarului ales. Pot să trăiască 17-20 de ani în medie, deci a achiziționa unul înseamnă un angajament pe termen lung. E bine să știi că este activ și neastamparat, aparent într-o continuă mișcare și agitație, nu se teme de apropierea oamenilor sau de gesturile acestora. Se bucură și de o plimbare, stand cuminte pe umărul tău, dar nici atunci când ești ocupat cu treburile gospodărești el nu se plictisește, fiind atent la tot ce faci. Această hiperactivitate îl face mai greu de mângâiat și de iubit, așa că poți încerca cu succes operațiuni că alintatul și imbratisatul târziu, seară, când este pregătit pentru somn. Este o companie foarte simpatică și va deveni cu siguranță favoritul întregii familii.

Are că și origine frumosul continent african și face parte din genul Agapornis, fiind foarte îndrăgit de iubitorii de animale datorită coloritului spectaculos, a istețimii și afectivitățîi pe care o manifestă față de partenera să. Această pasăre are un penaj special: corpul verde, pieptul galben și capul roșu și poartă numele de “papagalul amorez” datorită faptului că își petrece foarte mult timp giugiulindu-se cu partenera să, fiind un adevărat romantic.

Pentru a avea cele mai bune condițîi dar și pentru că stăpânii să se poată bucură de compania acestor papagali, este preferabilă achizționarea unei perechi. Astfel, simplă companie a acestora va înfrumuseța și cele mai mohorate zile, cei doi devenind după un timp de nedespărțit. Papagalul agapornis este un mic măscărici, jucându-se ore întregi. Îi place să se atârne de jucării, să se învârtă în jurul lor și să danseze pe umărul tău. Ai grijă la nasturii tăi! Îi place să-i scoată de pe cămașa ta. Papagalului agapornis îi place să se ghemuiască și să se alinte. Iubește să se vadă în oglindă când zboară. Iar dacă sunt doi papagali agapornis, vor face cu rândul. 

 Status de Conservare:

Vulnerabil  (IUCN 3.1)

Clasificare Științifică  edit

Kingdom:

 Animalia

Phylum:

 Chordata

Class:

 Aves

Order:

 Psittaciformes

Family:

Psittaculidae

Genus:

 Agapornis

Species:

A. Nigrigenis

Denumire Nominală

Agapornis nigrigenis

Sclater, WL. 1906.

Origine: Africa Centrală și de Sud.

Descriere: Corpul zvelt, colorat puternic, coadă scurtă.

Dimensiuni: 15-20cm; 60-80 g.

Nivel zgomot: Scăzut.

Abilitatea de a învață să vorbească: Scăzută, însă învață rapid trucuri.

Speranța de viață: 17-20 ani (în captivitate ), însă dacă sunt întreținuți corespunzător, pot atinge și 25 de ani.

Temperament: Afectuoși, jucăuși, blânzi, foarte inteligenți, curioși, le place să se ascundă, pot învață să vorbească.


Specii/Subspecii:
Agapornis roseicollis (Amorezul cu față de culoarea piersicii), Agapornis Personata (amorezul mascat), Agapornis Fischeri (amorezul Fischer), Agapornis Llianae (Amorezul Nyasa), Agapornis Nigrigenis (Amorezul cu obraji negri), Agapornis canus (Amorezul de Madagascar), Agapornis Taranta (Amorezul Abisinian), Agapornis Pullarius (Amorezul cu față roșie), Agapornis Swinderniana (Amorezul cu guler negru)

Varietăți: Numeroase mutații pentru fiecare subspecie: Lutino, Ino, Blue, Pied, Cinnamon, Violet etc.

Sursă: http://exotikparrots.blogspot.com/2012/09/totul-despre-agapornis.html


Ingrediente:

Semințe, bobabe, curmale, smochine, roșcove, flori de Salcâm. 

 

Additional Information

Produs in Germany
Brand Vitakraft
Producator Vitakraft
Pagina Produs

Vitakraft African Agapornis 750 g

Tip Hrana Superpremium
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Medie
Cantitate 750 g
Ambalare Pungi
Recomandare Hrană completă pentru Agapornis African.


Mod de administrare: 

Mixul de semințe se toarna in hrănitor, conform cantității zilnice recomandate, marcate pe eticheta produsului. Nu trebuie să supraîncărcați recipientul de hrană, dar nici să turnați o cantitate mult prea mică. Se lasă la dispoziția păsării, aceasta va merge să mânânce atunci când îi este foame. Vă recomandăm să asigurați papagalului dumenavoastră o cantitate sufcientă de apă proaspătă zilnic, pentru ca acesta să beneficieze de o hidratare corespunzătoare. Apa din care bea poapagalul trebuie turnată în recipiente speciale pentru apă și trebuie schimbată zilnic! 


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vitakraft African Agapornis 750 g

RON

RON23.49

0