Valman Black Pellets 1 kg

More Views

Valman Black Pellets 1 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON9.86

Valman Black Pellets 1 kg


Hrană pentru păsări. Este un furaj complet pentru păsări ce se hrănesc cu insecte (Mierlă, Starling, Redwing, Waxwing).

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON9.86
Pet Life recomandarea zilei

Valman Black Pellets 1 kg

Hrană pentru păsări. Este un furaj complet pentru păsări ce se hrănesc cu insecte - păsări precum: Mierla, Starling, Redwing sau Waxwing

Beneficii:

- Este o hrană completă pentru păsări insectivore.

- Este îmbogățită cu Cărbune.

- Contribuie la reglarea tranzitului intestinal al păsărilor. 

- Peleții sunt o hrană calitativ net superioară, în comparație cu alte tipuri de semințe simple. 

- Este de origine naturală. 

- Conține complex de vitamine, fibre brute și antioxidanți naturali.

- Conține Zinc, Mangan, Fier și Cupru.

- Este de calitate superioară, fiind o hrană produsă în Italia. 


Știați că...

De îndată ce se instalează vremea rece, puteți vedea imediat păsări strălucitoare pe tufele de cenușă de munte din parcurile orașului. Acestea se deosebesc în special prin culoarea penajului lor în restul regatului păsărilor. Sunt ca niște oaspeți străini zgomotoși care au vizitat în mod neașteptat lumea păsărilor. Este de fapt o pasăre Waxwing, ce se traduce literal "Aripi de Ceară". 

Pasărea Waxwing are un caracter fermecător și un aspect expresiv. Oamenii au considerat întotdeauna această pasăre doar frumoasă, dar ea nu știa să cânte. De aici a apărut un nume atât de interesant pentru această pasăre. În limba rusă veche, numele ei însemna „fluier, strigă”. Dar dacă tot asculti cântatul acestei păsări, atunci, desigur, poți să te certi cu numele antic: la urma urmei, această pasăre poate cânta bine, sonor și melodios. Există, de asemenea, o a doua interpretare a numelui acestei păsări și este deja asociată cu sunetul aripilor. Trăsăturile distinctive ale aspectului acestei păsări sunt:

- Torsul mic, care poate ajunge până la 20 de centimetri.

- Penajul este gri-roz, dar aripile sunt negre cu dungi galbene și albe strălucitoare și chiar mici pete roșii.

- Coada neagră cu margine galbenă.

- Crestă roz și amuzantă pe cap.

- Pata neagră pe gât.

- Săgeți negre în jurul ochilor.

- Ciocul este scurt și cu un dinte mic.

Familia păsărilor Waxwing este mică. Include 3 subfamilii și 8 specii, dar, din păcate, nu au fost încă studiate. În natură, se disting astăzi următoarele specii principale:

- Comun.

- American.

- Amursky. 

Waxwings trăiesc în principal în păduri, care pot fi conifere, mesteacăn și mixte. Habitatul este regiunile nordice ale Eurasiei și Americii de Nord. Ceara trăiește și în taiga rusă. Este o pasăre migratoare cu ceară sau sedentară? Această întrebare este de interes pentru mulți fani ai lumii aviare. Răspunsul la această întrebare nu poate fi dat afirmativ, întrucât întrebarea în sine este deja controversată atunci când vine vorba de aripile de ceară. Mulți oameni de știință recunoscute încă ca păsări nomade, care își părăsesc habitatele, mergând în căutarea fructelor și fructelor de pădure în direcția sud-vest. Oamenii de știință le studiază în timpul acestor rătăciri. Dar într-un alt moment obișnuit pentru viață, aripile de ceară, încearcă să conducă o imagine discretă și secretă. Când păsările migrează, se stabilesc pentru scurt timp în acele locuri în care există hrană și apoi continuă să meargă mai departe. Deci, în Rusia, uneori ajung în Crimeea și Caucaz. Trebuie să traverseze banda din mijloc pe drumul lor de rătăcire și, uneori, o fac de două ori. De îndată ce începe încălzirea primăverii, țările se întorc din nou în ținuturile lor de nord. În locurile în care se cuibăresc, aripile de ceară sunt sedentare și secrete, prin urmare ornitologii încearcă să le investigheze în timpul zborurilor. Turmele aripilor de ceară sunt foarte diferite: de la 5 la 30 de capete. Zborul acestor păsări este foarte frumos. În mișcarea lor, de obicei plutesc într-o linie curbată până când încep o nouă ascensiune.

Waxwings are câțiva dușmani demni de temut:

- Martens.

- Șoimul. 

Waxwings se poate hrăni atât cu furaje vegetale, cât și furaje animale, precum:

- Fructe de padure.

- Fructe de plante.

- Muguri de copaci.

- Insecte pe care păsările le prind în zbor.

- Miere de albine.

- Fluturi.

- Libelule și larvele lor.

- Țânțari. 

Aceste păsări sunt forțate să călătorească în căutare de hrană. Prin urmare, în acele teritorii în care pot găsi o mulțime de fructe de pădure, aripile persistă mai mult. În timpul iernii și al foamei, aceste păsări se transformă în vegetarieni adevărați.. Ei culeg fructe de pădure într-un mod interesant și amuzant. Pentru a face acest lucru, ei atârnă cu capul în jos și încearcă cu multă îndemânare și înșelăciune să obțină și să culeagă boabele. De obicei, după ele, nu mai rămâne nimic pe tufiș. Într-o poziție atât de ciudată, pot ajunge chiar și la cea mai îndepărtată boabă. Există un alt nume pentru ceară - „vâsc”. Au primit această poreclă pentru faptul că iubesc fructele albe și suculente de vasc. În zona în care răsare acest boabe, ei rămân cât mai mult posibil.. Apropo, este foarte ușor să aflăm că au apărut ceruri. Trebuie să luați în considerare cu atenție zăpada sub tufișuri. Dacă pe zăpadă apar pete roșii de fructe de pădure sau puteți găsi semințe decojite pe zăpadă pe care aripile nu le-ar putea digera, atunci aceasta înseamnă că pasărea se află în zona dvs.. Astfel de urme în zăpadă rămân din faptul că stomacul cerului este mic, dar de îndată ce aceste păsări văd fructe de padure strălucitoare și gustoase, încep să înghită o cantitate uriașă în gușă. Desigur, corpul nu poate face față cu atâtea fructe de pădure, deoarece pentru o pasăre mică aceasta este prea multă hrană.

În consecință, multe fructe de padure sunt excretate din intestine în aceeași formă în care au intrat în corp, fără modificări. În consecință, aripile sunt cele mai utile distribuitoare de semințe într-un mod destul de original. Acest lucru este confirmat de răsadurile acelor semințe pe care aripile de ceară le-au transferat în mod similar. Aripile de ceară atunci când mănâncă, spre deosebire de alte păsări, de exemplu, căprioarele sau merlele, practic niciodată să nu cobori pe pământ. Dar, pe de altă parte, îndepărtează toate rămășițele fructelor de pădure de pe ramuri, fără a lăsa nimic în urmă pe ramuri. Dar de multe ori fructele de padure devin cauza morții aripilor de ceară. Se întâmplă așa: mâncând constant toate fructele de padure, mâncând în exces, păsările nu observă când mănâncă fructe de padure fermentate.

Păsările intoxicate și intoxicate încep să se confunde la sol, pierzându-și orientarea. Uneori, chiar și ei nu pot zbura și, încercând să decoleze, se pot prăbuși. Asta e trist. Dar, din păcate, oamenii nu înțeleg întotdeauna ce se întâmplă dacă dintr-o dată ceara începe să bată împotriva vitrinei, împotriva sticlei din case. De obicei, se crede, în mod popular, că dacă o pasăre bate prin ferestrele unei case, atunci acesta este un semn urât. Dar un astfel de comportament al aripilor de ceară poate fi nu numai iarna, ci și primăvara. Și apoi motivul comportamentului lor ciudat poate fi sucul de arțar fermentat, pe care aripile de ceară îl găsesc în scoarța deteriorată.. Dar este imposibil să aflăm când vor ajunge aripile de ceară sau, dimpotrivă, vor zbura. Dar orice sosire a acestor păsări cu "aripi de ceară" este, desigur, o sărbătoare. La urma urmei, pasărea în sine este luminoasă și colorată și poate aduce veselie și bună dispoziție atât copiilor, cât și adulților.

Waxwings își fac cuibul în locul unde se întorc după rătăcirile lor de iarnă. Dar sezonul de împerechere începe cu ei chiar înainte de plecare. Dacă perechea are timp să se formeze, atunci pleacă împreună cu zborurile. Pasărea cu ceară începe să construiască cuiburi în jurul lunii mai, dar poate fi și în iunie. Prin urmare, în acest moment este aproape imposibil să le întâlnești: ele devin prudente și secrete.. Ei aleg teritoriul pentru cuibărit în apropierea oricăror corpuri de apă, în păduri. Cuibul este construit pe un molid înalt, la aproximativ 13 metri deasupra solului, unde coroana este foarte densă. O varietate de materiale sunt folosite pentru a construi un cuib, care poate fi găsit:

- Ramuri subțiri de molid.

- Ace.

- Pene.

- Puf.

- Mușchi.

- Bucăți de Lichen.

- Tulpini subțiri de plante.

- Lână de ren.

Cuibul păsărilor Waxwing se dovedește a fi sferic, similar cu un castron imens, dar puternic și cald. Un cuib poate conține de la 4 la 6 ouă, care sunt de culoare violet închis, cu mici pete întunecate. Femelele incubează ouăle timp de aproximativ 14 zile. Însă masculul aduce mâncare femelei în toate aceste zile. Puii cresc timp de aproximativ 2, 5 săptămâni și apoi încep o viață nomadă la fel ca o pasăre adultă. Cupluri noi sunt create în fiecare an. Se știe că speranța medie de viață a unei aripi de ceară este de 13 ani. Bineînțeles, penajul luminos și colorat al păsărilor îi atrage pe cei care caută să antreneze aripile de ceară. Se știe că păstrarea acestei păsări în captivitate este ușoară, nu există probleme deosebite cu ea. Se obișnuiește cu captivitate cu ușurință, dar devine letargic și inactiv. Prin urmare, merită să-i ții în turme, astfel încât ea să poată trăi mai mult.

Ceara are un caracter fermecător și aspect expresiv. Oamenii au considerat întotdeauna această pasăre doar frumoasă, dar ea nu știa să cânte. De aici a apărut un nume atât de interesant pentru această pasăre. În limba rusă veche, numele ei însemna „fluier, strigă”. Dar dacă tot asculti cântatul acestei păsări, atunci, desigur, poți să te certi cu numele antic: la urma urmei, această pasăre poate cânta bine, sonor și melodios. Există, de asemenea, o a doua interpretare a numelui acestei păsări și este deja asociată cu sunetul aripilor. Trăsăturile distinctive ale aspectului acestei păsări sunt: Torsul mic care poate ajunge

Sursă: https://rum.animalefans.ru/p%C4%83s%C4%83ri/7836-waxwing-descriere-%C8%99i-fotografie-pas%C4%83re-migratoare.html



Ingrediente: 

Cereale, derivate de origine vegetală (Cărbune 3%), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, substanțe minerale.


Aditivi (la kg) - Aditivi Nutriționali:

- Vitamina A: 6500 UI.

- Vitamina D3: 1500 UI.

- Vitamina E: ( All- Rac - Alfa - Tocoferil Acetat) 24 mg.

- Cupric sulfat pentahidrat (Cu): 69 mg.

- Carbonat de Fier (Fe): 85 mg.

- Oxid de Zinc (Zn): 87 mg.

- Oxid Manganos (Mn): 91 mg.

-Lianții: Bentonita - Montmorillonit: 8,6 g.

- Antioxidanți.

Analiza Nutrițională:

- Proteine brute: 17,5%.

- Fibre brute: 7,5 %.

- Uleiuri și grăsimi brute: 11%.

- Cenușă brută: 8,5%.

- Umiditate: 11,5%.

Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Padovan
Pagina Produs

Valman Black Pellets 1 kg

Tip Hrana Superpremium
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Medie
Cantitate 1 kg
Ambalare Pungi
Recomandare Furaj complet pentru păsări ce se hrănesc cu insecte (Mierlă, Starling, Redwing, Waxwing).


Mod de administrare:

Turnați o cantitate din produs în recipientul pentru hrană, de preferat în combinație cu hrana GranPâtée, într-o proporție de 50%. Nu depășiti doza zilnică recomandată, indicată pe ambalaj. Lăsați hrana la dispoziția păsării. Asigurați-i apă proaspătă în permanență - apa din care bea pasărea trebuie schimbată zilnic. După deschidere, păstrati produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui. 


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Valman Black Pellets 1 kg

RON

RON9.86

0