Tropical Pâtée Păsări 700 g

More Views

Tropical Pâtée Păsări 700 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON16.28

Tropical Pâtée Păsări 700 g


Hrană complementară pentru papagali de mărime medie. Conține cereale ușor digerabile, fructe și legume proaspete, minerale, ou, Lizină și Metionină. 

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON16.28
Pet Life recomandarea zilei

Tropical Pâtée Păsări 700 g

Hrană complementară, special formulată pentru papagali de dimensiune medie, din familia Psittacidaeprecum: Rosella, Agapornis, Nimfe etc. Este o hrană ce trebuie adminsitrată împreună cu hrana de bază a păsării. Este îmbogățită cu diverse cereale ușor digerabile, fructe și legume, minerale, ou, Lizină și Metionină. Este special fotmulată pentru papagalii din speciile Rosella, AgapornisNimfă etc.


Beneficii:

- Este o hrană complementară, special formulată pentru papagali.

- Oferă un plus de vitamine și nutrienți și contribuie la diversificarea dietei. 

- Este special recoamndată în perioadele de creștere și dezvoltare, stres ridicat, reproducere sau năpârlire, perioade des întâlnite în viața păsărilor exotice. 

- Are un gust delicios, datorită conținutului de fructe exotice, zaharuri și produse de panificație. 

- Este de calitate superioară (fabricată în Italia).

Este îmbogățită cu diverse cereale ușor digerabile, fructe și legume, minerale, ou, Lizină și Metionină. 

- Este bogată în fibre, vitamine și substanțe minerale. 

- Conține ouă și produse derivate din ouă de găină. 

- Conține proteine de înaltă calitate, extrase din ouă de găină. 

- Include aminoacizi și uleiuri și grăsimi benefice. 

- Include Calciu, extras din cochilii de moluște sfărmate. 

- Conține diverse extracte de origine vegetală. 

Știați că...

Deosebitul papagal Rosella face parte din grupul papagalilor australieni, din genul Platycercus, care înseamnă Coadă-Lată. La rândul lui acest gen este inclus în Coadă Lungă). Papagalul Rosella este una dintre cele mai răspândite specii de papagali care au coadă lată. Este originar din Sud-Estul Australiei. Trăiește în zonele împădurite premontane la o altitudine de 1200 m, dar este prezent și în zona de savană, chiar și în parcurile din metropole. Preferă locurile deschise: la marginea pădurilor, zona de coasta, savană, pășuni, apropierea terenurilor agricole sau chiar parcurile din interiorul orașelor. Nu se găsesc în interiorul continentului australian.

Sunt păsări extrem de active și adoră să zboare, de aceea preferă spații cât mai largi.Trăiește în perechi sau în cete mici. Dacă iarnă este grea, poți întâlni cete cu peste 100 de indivizi, evident, în zone unde au mâncare din belșug. Acest papagal este crescut în țările din Europa încă din anul 1870. Este prolific, ajunge rapid la maturitate sexuală și se menține așa multă vreme. În sălbăticie, papagalul Rosella mănâncă în special fructe și insecte mici. Că animal de companie, are nevoie de o dietă diversă, care să includă și semințe, dar și fructe și legume proaspete zilnic.Brocolli, fasolea verde și alfalfa sunt delicii pentru un papagal Rosella, la fel că și merele sau morcovii. Mănâncă semințe de mei și semințe de floarea soarelui, dar pentru o dietă cât mai echilibrată se recomandă amestecurile de semințe speciale pentru papagali de talie medie.

Papagalul Rosella are aripile cu lungimea de 15,5 cm, penele evantai albastre, coadă de 16 cm, penele de pe spate sunt negre conturate cu galben-verzui, abdomenul este galben, aripile precum și penele laterale din coadă sunt albastre iar restul penelor din coadă sunt colorate în verde închis. Irisul este maro închis, ciocul are 1,6 cm lungime de culoare gri deschis și picioarele sunt gri. Femelă de Rosella are pe capul și pieptul de culoarea roșu mai estompat, penajul din jurul ciocului este în tonuri de gri, iar în regiunea ochilor are pene gri maronii. Pe suprafață interioară a aripilor dungă albă este vizibilă. Puii seamănă cu femelele, au ceafă verde care se colorează la vârstă de un an. Deși este destul de răspândit în captivitate, papagalul Rosella poate fi dificil de îmblânzit dacă nu a fost învățat să mănânce din mâna de mic. Nu este un papagal vorbitor, dar poate fi o pasăre de companie afectuoasă și adoră să imite unele sunete, în special fluieratul. Zborul este rapid, cu traiectorie sinuosa. Vocea îi este plăcută, cu ciripit metalic. Sunetele scoase pentru a anunță pericolul sunt acute și pătrunzătoare. Rosella este un papagal activ, bun zburător, cu un temperament aparte. Îi place să facă baie, să roadă crenguțe proaspete, dar față de alte păsări nu este o specie prietenoasă, în special în timpul clocitului.

Genul Platycercus include 8 specii de Rosella, fiecare cu multe alte subspecii. Cele 8 specii sunt:

Crimson Rosella (Papagalul Fanion).
Green Rosella ( Rosella Verde sau Rosella Tasmanian).
Yellow Rosella (Rosella Galben).
Eastern Rosella ( Rosella cu Manta Aurie).
Adelaide Rosella.
Northern Rosella (Rosella Maroniu).
Stanley Rosella.
Mealy Rosella.

Pentru împerechere, papagalii au nevoie de mai mult spațiu. Minimul recomandat este un aviar cu înălțimea de 2 metri, lungimea de 2,3 m și adâncimea de 0,7 m.Sezonul de împerechere începe în luna aprilie, iar masculul poate deveni agresiv.Femelele depun în general 5-7 ouă, care au o perioada de incubare de 20-21 zile, timp în care femelă nu părăsește cuibul și este hrănită de mascul.Puii de papagal Rosella părăsesc cuibul după aproximativ 35 de zile de la eclozare și devin independenți după încă 2 săptămâni.Papagalul Rosella trăiește în general până la 20 de ani.

Sursă text Rosella: https://www.toateanimalele.ro/pasari/papagalul-rosella/


Ingrediente:

Produse de panificație, diverse zaharuri, fructe (ananas 2%, banane 2%, struguri 1%), uleiuri și grăsimi, proteine din extracte vegetale, semințe, Sorbitol, cereale, legume, ouă și derivate din ouă (ouă 2%) , substanțe minerale (cochilii de moluște sfărmate 2%).

Aditivi (la kg) - Aditivi Nutriționali:

- Vitamina A 8500 UI

- Vitamina D3 1000 UI

- Vitamina E (All-Rac-Alpha-Tocopheryl Acetate) 15 mg.

- Lizină (3.2.3) 400 mg.

- Metionină (3c301) 400 mg


Aditivi (la kg) - Aditivi Tehnologici:

- Coloranți alimentari. 

- Antioxidanți.

Analiza Nutrițională:

- Proteine brute: 12%.

- Fibre brute: 6%.

- Uleiuri și grăsimi nerafinate: 8%.

- Cenușă brută: 5%.

- Umiditate: 12%. 

 

Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Padovan
Pagina Produs

Tropical Pâtée Păsări 700 g

Tip Hrana Rase
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Medie
Cantitate 700 g
Ambalare Cutii
Recomandare Hrană complementară pentru păsări exotice de mărime medie.


Mod de administrare:


Se toarnă o cantitate de hrană în recipientul special pentru hrană, de preferință în cantitatea care va fi consumată în timpul zilei. Nu depășiți doza zilnică recomandată, marcată pe ambalaj. 
Asigurați papagalului dumenavoastră apă proaspătăt în permanență - apa din care bea pasărea trebuia schimbată zilnic. După deschidere, păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui. 


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tropical Pâtée Păsări 700 g

RON

RON16.28

0