Stix Tropical Peruși 80 g

More Views

Stix Tropical Peruși 80 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON8.00

Stix Tropical Peruși 80 g


Furaj complementar pentru peruși și alte păsări exotice mici. Conține fructe tropicale, și se administrează că supliment alimentar, la hrana de baza a păsărilor.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON8.00
Pet Life recomandarea zilei

Stix Tropical Peruși 80 g

Furaj complementar pentru peruși și alte păsări exotice mici. Conține fructe tropicale, și se administrează că supliment alimentar, la hrana de baza a păsărilor. Este un supliment alimentar delicios și sănătos, special formulat pentru peruși, care se îmbină perfect cu o hrană de bază, tot din gama Padovan Grandmix

Beneficii:

- Este un supliment alimentar special dedicat perușilor.

- Aceste stixuri ajută la reglarea tranzitului intestinal al perușilor și la stimularea apetitului. 

- Contribuie la diversificarea dietei perușilor, într-un mod natural. 

- Stixurile se îmbină perfect cu o hrană de bază pentru peruși. 

- Sunt îmbogățite cu un complex special de minerale. 

- Constituie un desert delicios și sănătos pentru peruși.

- Este o gustare delicioasă, poate fi administrat și ca desert.

- Au un conținut bogat în fibre, datorită adaosului de fructe exotice. 

- Stixurile au un gust delicios, datorită conținutului de zaharuri, fructe și miez de biscuiți.

- Sunt de calitate superioară, fiind fabricate în Italia. 

- Sunt ușor de fixat în interiorul coliviei, datorită suportului special din plastic atașat batoanelor. 


Știați că...

Ananasul este o plantă tropicală originară din America de Sud și Centrală, tolerantă la secetă, care creşte până la 1,5 metri în înălţime. Planta produce mai multe fructe lungi, ovale în fiecare sezon, din martie până în iunie.
Fructul de ananas, aşa cum îl ştim noi de la piaţă este, de fapt, o combinaţie (o aglutinare) de fructe produse de mai multe flori alăturate. Pulpa sa este suculentă şi cărnoasă, cu tulpina care serveşte ca un miez fibros de sprijin. Exteriorul este dur, cu mici solzişori ce pot fi de culoare verde închis, galben, portocaliu-galben sau roşu atunci când fructul este foarte copt. Pulpa poate varia ca şi culoare de la alb-crem la galben şi are un amestec de gust dulce şi o aromă bogată. Ananasul este inclus în rândul plantelor medicinale datorită calităţilor fructului său, care are numeroase efecte benefice asupra sănătaţii.În scop fitoterapeutic se utilizează fructele. Fructele de ananas conţin Bromelină, fibre, fitonutrienti (acid cumaric, acid clorogenic), pectine, polizaharide, Potasiu, Magneziu, Fier, Mangan, Acid Folic, vitamina C, B5, B6, B1, antioxidanti si polifenoli (betacaroten). Din punct de vedere medicinal, Bromelina este cel mai preţios compus, capabil să accelereze digestia proteinelor.

Ananasul are proprietăţi antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive şi are efect revigorant.Ananasul nu are deloc grăsimi sau colesterol şi are doar 50 de calorii per 100 grame, multe fibre şi proteine, ceea ce îl face ideal în curele de slăbire. Ananasul proaspăt este recomandat spre consum după mesele copioase, bogate în carne, deoarece deblochează conglomeratele alimentare din stomac şi înlătură durerile digestive.Bromelina din ananas are efect antiinflamator, fapt care împiedică formarea cheagurilor de sânge responsabile de tromboze şi acccidente vasculare cerebrale, deci scade riscul de boli cardiovasculare.În aplicatii cutanate, bromelina scade inflamaţia şi calmează durerile articulare din artrite sau entorse. De asemenea, bromelina asociată cu antibiotic este impregnată în bandaje şi ajută astfel la cicatrizarea mai rapidă a rănilor. Un consum frecvent de ananas ar putea ajuta şi la prevenirea degenerescenţei maculare, a astmului şpi a hipertensiunii arteriale, întăreşte sistemul imunitar, fibrele solubile ajută la scăderea colesterolului sangvin şi la prevenirea constipaţiei, iar fitonutrienţii impiedică oxidul nitric şi aminele alimentare să se combine în stomac pentru a forma nitrosamine cu potenţial cancerigen, deci scad riscul de cancer.

Ananasul este foarte acid (în special cel necopt), iar această aciditate afectează smalţul dinţilor sau poate provoca neplăceri persoanelor care suferă de afecţiuni gastrice (ulcer, gastrită). Bromelina, în aplicaţii locale, poate cauza dermatite sau iritaţii ale mucoasei bucale. Conserva de ananas, un produs frecvent consumat, are un aport caloric superior fructului proaspăt, în functie de cantitatea de zahăr adăugata şi nu conţine bromelină, care este distrusă odată cu tratamentul termic.


Ingrediente:
 

Cereale, boabe, produse de panificație, fructe (ananas 1%, mango 1%, banană 0.5%), diverse zaharuri, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală.

Aditivi (la kg) - Aditivi Tehnologici:

- Coloranți.


Analiza Nutrițională:

- Proteine brute: 11%. 

- Fibre brute: 4%. 

- Uleiuri și grăsimi brute: 5%. 

- Cenușă brută: 3%. 

- Umezeală: 7,5%. 

Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Grandmix
Pagina Produs

Stix Tropical Peruși 80 g

Varsta Adult
Talie Pet Mica
Forma de prezentare No
Cantitate 80 g
Ambalare Cutii
Recomandare Supliment alimentar pentru peruși.

Mod de administrare:

Lăsați stixurile la dispoziția perușului, agățate de interiorul coliviei, cu ajutorul suportului de plastic de la stixuri. Pentru început, puneți în colivie doar un singur stix, iar după ce se termină, îl puneți pe celălalt. După deschidere, păstrați produsul în ambalajul original, înr-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Stix Tropical Peruși 80 g

RON

RON8.00

0