Simple Solution Covorașe "Perfect" 60x90 25 Bucăți

More Views

Simple Solution Covorașe "Perfect" 60x90 25 Bucăți

Availability: In stock

RON48.20

Simple Solution Covorașe "Perfect" 60x90 25 Bucăți


Covorașe absorbante cu 6 straturi și feromoni atractanți, special formulate pentru câini.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON48.20
Pet Life recomandarea zilei

Simple Solution Covorașe "Perfect" 60x90 25 Bucăți

Covorașe absorbante special formulate pentru câini. Sunt singurele covorașe absorbante cu 6 straturi și feromoni atractanți.Aceste covorașe constituie cea mai simplă metodă de dresare a cățelușilor pentru a-și face nevoile într-un singur loc din casă, iar apoi doar afară. Sunt special create pentru obișnuirea cățelușilor să urineze într-un singur loc, conțin feromoni atractanți care atrag cățelușul la covoraș și îl încurajează să-l folosească de fiecare dată. Fiecare covoraș este echipat cu tehnologia InstaShield care absoarbe până la 2 litri de lichid, îl transformă în gel și menține podelele protejate și uscate. Stratul superior rezistă la sfâșiere, iar stratul inferior nu permite ca umezeală să ajungă pe dușumea.

Beneficii:

Protejează pe durata întregii zile - Aceste covorașe sunt de dimensiuni extra-large, fiind cu 60% mai mari decât covorașele standard și sunt proiectate cu 6 straturi de absorbție, garantate pentru a preveni scurgerile și a neutraliza mirosurile neplăcute.

Sunt perfecte pentru dresarea câinelui - Substanțele active pe care le conține atrage câinele să se apropie de covoraș, să se joace cu acesta și, în cele din urmă, să îl folosească atunci când își face nevoile.

Abosrb lichidul în mod eficient, fiind extra-absorbante - Covorașele pentru antrenament incorporează tehnologia InstaShield, care absoarbe până la 7 căni de lichid și îl transformă în gel, păstrând podelele protejate și uscate.

Nu lasă urme - Materialul  superior rezistent la rupere prezintă o matlasare cu diamant care trage rapid umezeala în miezul absorbant pentru a preveni ca lichidul să se prelingă pe podea.

Potrivite pentru câini de toate vârstele - Covorașele absorbante sunt perfecte pentru câinii de toate vârstele, începând de la pui (puppies) și până la cei de vârsra senioratului. 

Additional Information

Produs in United States
Brand Simple Solution
Producator Manna Pro Products, LLC
Pagina Produs

Simple Solution Covorașe "Perfect" 60x90 25 Bucăți

Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Culoare Diverse
Forma de prezentare Covorase
Cantitate 25 Bucăți 71 x 76 cm
Ambalare Pachete
Recomandare Covorașe absorbante cu 6 straturi și feromoni atractanți.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Simple Solution Covorașe "Perfect" 60x90 25 Bucăți

RON

RON48.20

2.5

1