Royal Canin Persian Adult 10 kg

More Views

Royal Canin Felin Persian Adult 10 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON370.41

Royal Canin Felin Persian Adult 10 kg


Hrană uscată completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa Persian, cu vârsta de peste 12 luni.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON370.41
Pet Life recomandarea zilei

Royal Canin Felin Persian Adult 10 kg

Dintre toate rasele de pisici, pisica de rasă Persană are blana cea mai lungă și mai deasă. Aceasta înseamnă că, în mod tipic, are nevoie să consume nutrienți care vizează într-o mai mare măsură sănătatea pielii comparativ cu alte rase de pisici. Din acest motiv, hrana pe care v-o recomandăm conține un complex exclusiv de nutrienți, ce susțin mecanismele de apărare naturale ale pielii, astfel menținând și sănătatea pielii și a blănii. Dată fiind blana lor lungă, pisicile Persane sunt predispuse formării ghemotoacelor de păr, ceea ce le poate cauza disconfort.

Mulțumită formulei ROYAL CANIN® Persian Adult, firele de păr ingerate sunt eliminate, formarea ghemotoacelor de păr este ținută sub control, iar tranzitul intestinal este stimulat în mod natural printr-un mix specific de fibre (incluzând Psyllium, bogat in mucilagiu). Performanța digestivă este de asemenea menținută cu ajutorul proteinelor cu digestibilitate ridicată (L.I.P - low indigestible proteins), al prebioticelor și al acizilor grași OMEGA 3 și 6. Mai mult, crocheta adaptată a acestei hrane are formă migdalată, cu o suprafață de contact optimizată, fiind ușor de apucat și de mestecat de către pisicile Persane. Pentru a răspunde preferințelor fiecărei pisici, hrana este de asemenea disponibilă și ca hrană umedă în formă de pateu moale și delicios. Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă a ambelor forme de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.


Beneficii:

-crochetă cu formă de migdală și suprafață de contact optimă, ce ajută pisica de rasă Persană să apuce cu ușurință și să mestece corect hrana;
-contribuie la îngrijirea robei lungi și frumoase, aceasta fiind elementul distinctiv al pisicii Persane;
-rețeta specială conține un complex exclusiv de nutrimente și un aport ridicat de acizi grași OMEGA 3 și OMEGA 6, ce susțin rolul natural de "barieră" al pielii;
-din cauza robei bogate, pisica Persană înghite mult păr în timpul sesiunilor de toaletare, însă combinația unică de fibre a aceste hrane (inclusiv Psyllium, bogat în mucilagiu) stimulează în mod natural tranzitul intestinal și eliminarea firelor de păr ingerate, limitând în același timp formarea bezoarelor;
-proteinele cu grad ridicat de digestibilitate (L.I.P.*) și prebioticele ajută la menținerea sănătății aparatului digestiv și a echilibrului florei intestinale;
-hrana are un conținut echilibrat de minerale, ce susține sănătatea aparatului urinar.


INGREDIENTE: proteină deshidratată de pasăre, grăsimi animale, orez, izolat proteic vegetal*, făină de porumb, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, gluten de porumb, făină de grâu, porumb, drojdii, minerale, pulpă de cicoare, ulei de peşte, tegumente şi seminţe de Psyllium (1%), ulei de soia, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS), extract de drojdii (sursă de Manan-Oligo-Zaharide), ulei de Borago Officinalis, extract de gălbenele (sursă de luteină).

ADITIVI (la kg): Aditivi nutriționali: Vitamina D31000: 3 UI, E800 (Fier): 1 mg, E36 (Iod): 2.3 mg, E6 (Cupru): 4.11 mg, E5 (Mangan): 47.6 mg, E140 (Zinc): 8 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolite de origine sedimentară: 0.08 g.

CONSTITUENȚI ANALITICI: Proteine: 30% - Grăsimi: 22% - Cenușă: 7.4% - Celuloză brută: 4.7% - Per kg: Acizi grași OMEGA 6: 48.4 g - Acizi grași OMEGA 3: 11 g. * L.I.P: proteină selectată datorită gradului său ridicat de asimilare.

Additional Information

Produs in France
Brand Royal Canin
Producator Royal Canin
Pagina Produs

Royal Canin Persian Adult 10 kg

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Medie
Cantitate 10 Kg
Ambalare Saci
Recomandare Hrană uscată completă pentru pisici adulte de rasă Persană

Greutatea pisicii

3 kg

4 kg

5 kg

6 kg

Nivel redus de activitate

       

Hranire exclusiv cu crochete

33 g

40 g

47 g

54 g

Hranire mixta (hrana umeda + crochete)

1 plic Persian Adult + 11 g crochete

1 plic Persian Adult + 18 g crochete

1 plic Persian Adult + 25 g crochete

1 plic Persian Adult + 32 g crochete

         

Nivel ridicat de activitate

       

Hrănire exclusiv cu crochete

41 g

50 g

59 g

67 g

Hrănire mixtă (hrană umedă + crochete)

1 plic Persian Adult + 19 g crochete

1 plic Persian Adult + 29 g crochete

1 plic Persian Adult + 37 g crochete

1 plic Persian Adult + 45 g crochete


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Royal Canin Felin Persian Adult 10 kg

RON

RON370.41

0