Royal Canin Felin Instinctive 7+ Plic 12 x 85 g

More Views

Royal Canin Felin Instinctive 7+ Plic 12 x 85 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON66.08

Royal Canin Felin Instinctive 7+ Plic 12 x 85 g


Hrană umedă  sub formă de bucățele de carne în sos, ce răspunde cerințelor nutriționale ale pisicii senioare, cu vârstă peste 7 ani.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON66.08
Pet Life recomandarea zilei

Royal Canin Felin Instinctive 7+ Plic 12 x 85 g

Odată ce pisica dumneavoastră intră în a două etapă a vârstei adulte, cerințele nutriționale și preferințele sale probabil se vor schimba. Din acest motiv, este important să vă asigurați că hrana pe care o alegeți pentru pisica dumneavoastră conține nutrienții care vor asigura în continuare suportul necesar pentru o bună stare de sănătate. Recomandată pisicilor începând cu vârstă de 7 ani, această hrană este o formulă special concepută pentru a răspunde tuturor cerințelor nutriționale ale pisicii dumneavoastră adulte cu vîrstă de peste 7 ani. Pe măsură ce pisica dumneavoastră îmbătrânește, nivelul său de activitate va scădea în timp, și acest lucru este firesc.

Hrana ROYAL CANIN® Instinctive 7+ în Sos conține un complex exclusiv de antioxidanți, care susțîn vitalitatea pisicii dumneavoastră. Datorită includerii unor nutrienți de calitate care satisfac cerințele energetice ale pisicii dumneavoastră, această formulă menține vitalitatea pisicii. În plus, anumite forme de hrană pe care anterior le considera apetisante, pot să nu mai satisfacă preferințele pisicii dumneavoastră. Din acest motiv, această formulă nutrițională este special concepută pentru a corespunde Profilului Macro-Nutritional, care este preferat în mod instinctiv de pisicile adulte. Mai mult, hrana are un conținut adaptat de Fosfor, ce sprijină funcționarea sănătoasă a rinichilor. Sănătatea renală a pisicii dumneavoastră este foarte importantă la orice vârstă, de aceea este recomandat să-i oferiți o hrană care conține nutrienți ce contribuie la menținerea funcției renale corespunzătoare.

Beneficii:
-Contribuie la menținerea vitalității, datorită complexului de antioxidanți;
-Profilul nutritional optim este preferat instinctiv de către pisici;
-Ajută la menținerea sănătății funcției renale.

Ingrediente: Carne şi produse derivate de origine animală, cereale, extracte de proteine vegetale, produse derivate de origine vegetală, minerale, zaharuri, moluşte şi crustacee.

Aditivi (la kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 320 UI, E1 (Fier): 3 mg, E2 (Iod): 0,3 mg, E4 (Cupru): 2,3 mg, E5 (Mangan): 0,8 mg, E6 (Zinc): 8 mg.

Constituenți analitici: Proteine: 10,5% - Grăsimi: 2,5% - Cenuşa: 1,1% - Celuloză brută: 1,4% - Umiditate: 80,5% - Fosfor: 0,15%. *L.I.P.: proteină selecţionata datorită gradului sau ridicat de asimilare.

Additional Information

Produs in France
Brand Royal Canin
Producator Royal Canin
Pagina Produs

Royal Canin Felin Instinctive 7+ Plic 12 x 85 g

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Cantitate 12 x 85 g
Ambalare Plic
Recomandare Hrană umedă nutritivă tip plicuri, ce răspunde cerințelor nutriționale ale pisicii senioare cu vârsta peste 7 ani

GREUTATEA PISICII

Hrănire exclusiv cu hrană umedă (plicuri Instinctive/ zi)

Hrănire mixtă (hrană umedă + crochete*)

3 KG

2+1/4

1 plic Instinctive + 26 g crochete

4 KG

3

1 plic Instinctive + 36 g crochete

5 KG

3+1/4

1 plic Instinctive + 45 g crochete

6 KG

3+3/4

1 plic Instinctive + 54 g crochete

   

*Royal Canin® Indoor 7+


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Royal Canin Felin Instinctive 7+ Plic 12 x 85 g

RON

RON66.08

0