Royal Canin Felin Exigent Savour 2 kg

More Views

Royal Canin Felin Exigent Savour 2 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON93.33

Royal Canin Felin Exigent Savour 2 kg


Hrană completă special adaptată pisicilor adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce au apetit capricios și preferință pentru savoare.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON93.33
Pet Life recomandarea zilei

Royal Canin Felin Exigent Savour 2 kg

Unele pisici au un apetit capricios și pot să refuze hrana pe care le-o oferiți. Totuși, acest comportament nu este o caracteristică înnăscută a pisicilor, prin urmare poate fi corectat prin selectarea unei formule care nu are doar un aport optim de nutrienți, ci este și apetisantă pentru pisică. Unele pisici prezintă comportament capricios față de hrană și ar dori să se bucure de o hrană mai diversificată. Pentru a satisface preferința naturală a pisicii dumneavoastră, această hrană conține două tipuri de crochete mixate sinergic, fiecare având o formulă și textură diferite, pentru a amplifica senzația de savoare dublă chiar și pentru cele mai capricioase pisici. Mai mult, aportul energetic special adaptat al formulei nutriționale ajută la menținerea greutății corporale ideale a pisicii adulte. Recomandată atât pisicilor care trăiesc în captivitate, cât și celor care trăiesc înafara unei locuințe, formula ROYAL CANIN® Savour Exigent va continua să satisfacă apetitul pisicii și să îi asigure toți nutrienții de care are nevoie pentru a rămâne activă și sănătoasă.

Beneficii:
-hrana are  două tipuri de crochete cu forme, compoziții și texturi diferite, ce se combină sinergic în cavitatea bucală, satisfăcând astfel preferința pentru savoare a pisicilor cu apetitul cel mai capricios;
-conținutul energetic moderat ajută la menţinerea greutăţii ideale;
-hrana dispune de 3 rețete diferite, pentru a satisface chiar și cel mai pretențios apetit;
-rețetă specială ce menține sănătatea aparatului urinar.

INGREDIENTE: porumb, proteină deshidratată de pasăre, orez, izolat proteic vegetal*, grăsimi animale, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, fibre vegetale, drojdii, minerale, pulpă de sfeclă, ulei de soia, Fructo-Oligo-Zaharide (FOS), ulei de Borago Officinalis.

ADITIVI (la kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 14500UI, Vitamina D3: 800UI, E1 (Fier): 37 mg, E2 (Iod): 3,7 mg, E4 (Cupru): 11 mg, E5 (Mangan): 48 mg, E6 (Zinc): 143 mg, E8 (Seleniu): 0,08 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 5g - Aditivi zootehnici: Clorură de amoniu: 5g - Conservanţi - Antioxidanţi.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine: 33% - Grăsimi: 16% - Cenuşă: 7,2% - Celuloză brută: 3,1%. *L.I.P.: proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de asimilare.

Additional Information

Produs in France
Brand Royal Canin
Producator Royal Canin
Pagina Produs

Royal Canin Felin Exigent Savour 2 kg

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Cantitate 2 kg
Ambalare Pungi
Recomandare Hrana uscată completă pentru pisici adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani ce au un apetit capricios

GREUTATEA PISICII

3 kg

4 kg

5 kg

6 kg

SUBPONDERALĂ

51 g

63 g

74 g

-

NORMOPONDERALĂ

43 g

53 g

62 g

70 g

SUPRAPONDERALĂ

-

42 g

49 g

56 g


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Royal Canin Felin Exigent Savour 2 kg

RON

RON93.33

0