Royal Canin Digestive Care 400 g

More Views

Royal Canin Felin Digestive Care 400 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON26.57

Royal Canin Felin Digestive Care 400 g


Hrană echilibrată și completă, adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani, ce ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON26.57
Pet Life recomandarea zilei

Royal Canin Felin Digestive Care 400 g

Sensibilitatea stomacului și a tractului digestiv ale pisicii poate duce la formarea unui volum mare de materii fecale moi, care sunt un semn al digestiei precare. Această hrană este o formulă nutrițională perfect echilibrată, ce susține sănătatea digestivă cu ajutorul nutrienților special adaptați și al formei unice a crochetelor. Conține proteine cu digestibilitate ridicată (L.I.P), menite să faciliteze digestia pisicii dumneavoastră, contribuind în cele din urmă la o stare de sănătate bună. Hrana conține de asemenea un mix specific de prebiotice și fibre, precum Psyllium, care contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale și reglează tranzitul intestinal.Proteinele din compoziție sunt de calitate superioară și în cantitate foarte ridicată , ce susțin atât masa musculară a pisicii, cât și aspectul normal al materiilor fecale, ceea ce contribuie totodată la reglarea ritmului și la reducerea timpului petrecut de pisică la litieră.

În plus, această hrană susține digestia sănătoasă datorită formei inelare a crochetei, încetinind astfel în mod natural procesul de hrănire și masticație. Prin urmare, se reduce considerabil volumul de hrană indigerat. Ne putem lăuda și cu rezultate dovedite clinic: utilizarea exclusivă a formulei de hrană Digestive Care și-a demonstrat eficacitatea după doar 10 zile de utilizare, observând o reducere cu până la  49% a volumului materilor fecale, datorită optimizării digestiei prin consumul de nutrienți. Pentru a răspunde preferințelor individuale ale fiecărei pisici, formula nutrițională este de asemenea disponibilă și în forma umedă, atât în sos delicios, cât și sub formă de pateu fin și gustos. Dacă aveți în vedere hrănirea mixtă, nu trebuie decât să urmați recomandările noastre de hrănire, pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră primește cantitatea precisă de hrană umedă și uscată pentru beneficii optime.


Beneficii:
-formulă nutrițională echilibrată cu precizie, ce susține sănătatea și confortul tractului digestiv;
-deoarece hrana conține atât proteine cu un grad ridicat de digestibilitate (L.I.P.*), cât și un mix de prebiotice (Fructo-Oligo-Zaharide - FOS) și fibre (inclusiv Psyllium), menține  și reglează în același timp tranzitul intestinal;
-stimulează masticația și încetinește ritmul de ingerare, datorită formei inelare a crochetei şi a texturii unice a acesteia;
-masticaţia prelungită reduce riscul apariţiei regurgitării şi ușurează digestia hranei;
-rezultate dovedite cinic: după doar 10 zile de administrare exclusivă a produsului Digestive Care, s-a observat reducerea cu un procent de 49%* a volumului materiilor fecale, datorită digestiei îmbunătățite și a creșterii absorbției nutrimentelor (conform *Studiu intern Royal Canin, 2014);
-menține sănătatea aparatului urinar, datorită aportului echilibrat de minerale.

INGREDIENTE: izolat proteic vegetal*, făină de grâu, făină de peşte, orez, grăsimi animale, proteină deshidratată de pasăre, proteine animale hidrolizate, gluten de porumb, făină de porumb, fibre vegetale, pulpă de cicoare, minerale, ulei de soia, ulei de peşte, Fructo-Oligo-Zaharide (0,3%) (FOS), tegumente şi seminţe de Psyllium (0,2%).

ADITIVI (la kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina A: 18000UI, Vitamina D3: 900UI, E1 (Fier): 42 mg, E2 (Iod): 4,2 mg, E4 (Cupru): 13 mg, E5 (Mangan): 54 mg, E6 (Zinc): 114mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 10g - Conservanţi - Antioxidanţi.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine: 38% - Grăsimi: 15% - Cenuşă: 7,8% - Celuloză brută: 2,4%. *L.I.P.: proteină selecţionată datorită gradului său ridicat de asimilare.

Additional Information

Produs in France
Brand Royal Canin
Producator Royal Canin
Pagina Produs

Royal Canin Digestive Care 400 g

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Cantitate 400 g
Ambalare Pungi
Recomandare Hrană uscată completă pentru pisici adulte ce prezintă sensibilitate digestivă

GREUTATEA PISICII

3 kg

4 kg

5 kg

6 kg

NORMOPONDERALĂ

43 g

53 g

62 g

70 g

SUPRAPONDERALĂ

34 g

42 g

49 g

56 g


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Royal Canin Felin Digestive Care 400 g

RON

RON26.57

0