Pro Plan Dog Adult Light 14kg

More Views

Pro Plan Dog Adult Light 14kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON287.76

Pro Plan Dog Adult Light 14kg - Hrana pentru Caini Pro Plan Adult Light este special conceputa pentru cainii adulti care sunt predispusi la ingrasare si ajuta cainii supraponderali sa scada in greutate.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON287.76
Pet Life recomandarea zilei

Pro Plan Dog Adult Light 14kg

Hrana pentru Caini Pro Plan Pui este special conceputa pentru cainii adulti care sunt predispusi la ingrasare si ajuta cainii supraponderali sa scada in greutate.

Supraponderalitatea determina un efort suplimentar al inimii cainelui dumneavoastra si de asemenea expune articulatiile unui stres mecanic aditional. Pe langa faptul ca are niveluri specifice de proteine si grasimi pentru a contribui eficient la pierderea in greutate, aceasta dieta a fost special dezvoltata cu nutrienti atent selectionati pentru a consolida functia cardiaca si sanatatea articulatiilor.

GREUTATE OPTIMA

Nivel ridicat de proteine, formula cu continut redus de grasime: in medie cu 45% mai putina grasime decat in formulele PRO PLAN Adult. Dovedit a reduce greutatea corporala cu 8% in numai 6 saptamani in timp ce mentine o masa corporala fara grasime (pentru un caine de 30kg aceasta inseamna pierderea a 2.5kg).

INTRETINEREA ARTICULATIILOR SI A INIMII

Favorizeaza mobilitatea cainilor supraponderali datorita efectelor antiinflamatoare ale acizior grasi omega 3 cu lant lung asupra articulatiilor. Reduce stresul cardiac in timpul mersului si in repaus, dovedindu-se a reduce rata inimii cu 17% dupa o hranire de 6 saptamani, acompaniata fiind de plimbari zilnice.

SENZATIA DE SATIETATE

Continut ridicat in proteine, carbohidrati si niveluri adecvate de fibre pentru a contribui la conferirea senzatiei de satietate.

Additional Information

Produs in United States
Brand Pro Plan
Producator Nestle-Purina
Pagina Produs No
Tip Hrana Superpremium
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Toate
Cantitate 14 kg
Ambalare Saci
Recomandare Caini supraponderali

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Pro Plan Dog Adult Light 14kg

RON

RON287.76

0