Premium Giallo Păsări 25 kg

More Views

Premium Giallo Păsări 25 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON323.31

Premium Giallo Păsări 25 kg


Hrană galbenă, special formulată pentru păsări exotice mici, ce au penaj galben. Se administrează împreună cu hrana de bază a păsării.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON323.31
Pet Life recomandarea zilei

Premium Giallo Păsări 25 kg

Hrană galbenă, special formulată pentru păsări exotice mici, ce au penaj galben. Este indicată păsărilor exotice mici, precum: Canarii, Perușii, Lovebirds sau Gouldian Finches. Se administrează împreună cu hrana de bază a păsării. Premium Giallo este o hrană complementară, ce este recomandată în perioadele delicate ale păsării, precum perioade stresante, năpârlire sau reproducere. De asemenea, este ideală pentru diversificarea dietei păsării. 

Beneficii:

- Premium Giallo este o hrană complementară pentru păsări. 

- Contribuie la diversificarea dietei păsării.

- Se îmbină perfect cu o hrană de bază pentru păsări.

- Este special formulată pentru păsări exotice mici, care au penajul de culoare galbenă.

- Are un gust delicios, datorită adaosului de produse de panificație. 

- Hrana este îmbogățită cu cereale, uleiuri și grăsimi, Sorbitol și minerale. 

- Susține culoarea frumoasă a penajului auriu al păsărilor, datorită pigmenților de origine naturală.

- Este o hrană da calitate superioară, fabricată în Europa. 


Știați că...

Sorbitolul, cunoscut și ca sorbitol sau glucitol, este un substituent de zahăr și aparține alcoolilor de zahăr. Se întâlnește în mod natural în anumite fructe, cum ar fi boabele de cenușă de munte. Dar organismul uman îl produce și ca parte a metabolismului carbohidraților. Produși artificial sub numărul de aprobare european E 420 este produs prin utilizarea enzimelor din glucoză. Organismele modificate genetic pot fi, de asemenea, utilizate pentru producția sa. Sorbitolul este o pulbere albă, inodoră, care se dizolvă bine în apă și este insensibilă la căldură și acizi. În industria alimentară se utilizează ca îndulcitor, emulgator, umectant, purtător și umplutură.

Sorbitolul este aprobat în aproape toate alimentele în orice cantitate, se aplică principiul quantum satis. Aceasta înseamnă: la fel de mult din acest aditiv poate fi utilizat după cum este necesar. Sorbitolul are un efect ușor laxativ, deci nu-l mâncați prea mult. Sorbitolul furnizează 2,4 kcal / g semnificativ mai puține calorii decât zaharoză (aproximativ 4 kcal / g), cu toate acestea, are doar aproximativ jumatate dulceata, deci chiar mai mult de ea trebuie folosită pentru a realiza aceeași dulceață. De aceea greu salvați calorii când utilizați sorbitol în loc de zahăr.

Marele avantaj al sorbitolului se află în altă parte: metabolismul în organism este independent de insulină, deci este de asemenea potrivit pentru diabetici. Sorbitolul este de asemenea utilizat în produsele de îngrijire dentară, deoarece bacteriile orale nu pot metaboliza cu greutate îndulcitorul. Acesta a redus, de asemenea, producția de acid sorbitol în straturile profunde ale plăcii bacteriene, care, la rândul său, poate preveni sau reduce formarea (topire) cariilor. În plus față de proprietățile sale dulci, sorbitolul este, de asemenea, evaluat ca un umectant. Compusul chimic E 420 trage apa din aer și astfel împiedică uscarea și întărirea alimentelor. Sorbitolul este utilizat, de asemenea, în cosmetice, medicamente și pastă de dinți pentru acțiunea sa hidrofilă (higroscopică). În plus, E 420 este adesea inclus în suplimente nutritive, servind ca un purtător pentru arome și vitamine.

Sursă: https://ro.the-health-site.com/e-420-sorbitol-2459


Ingrediente:

Produse de panificație, cereale, uleiuri și grăsimi, diverse zaharuri, substanțe minerale, Sorbitol, semințe.


Aditivi (la kg) - Aditivi Nutriționali:

- Vitamina A: 19000 UI.

- Vitamina D3: 550 UI.

- Vitamina E (All-Rac-Alpha-Tocopheryl Acetate): 7 mg.

- L-lysine 3.2.3. (Lizină): 200 mg. 

- DL-methionine 3c301 (Metionină): 200 mg. 


Aditivi Tehnologici:

- Coloranți.

- Antioxidanți. 


Analiza Nutrițională:

- Proteine brute: 13%.

- Fibre brute: 6,5 %.

- Uleiuri și grăsimi brute: 14%.

- Cenușă brută: 4%.

- Umiditate: 13%.Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Padovan
Pagina Produs

Premium Giallo Păsări 25 kg

Tip Hrana Rase
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Mica
Cantitate 25 kg
Ambalare Saci
Recomandare Hrană complementară pentru păsări exotice mici, ce au penajul auriu.


Mod de administrare:

Turnați o cantitate din produs în recipientul pentru hrană al păsprii. Nu depășiti doza zilnică recomandată, indicată pe ambalaj. Lăsați hrana la dispoziția păsării, pentru a se hrăni de fiecare dată când îi este foame. Asigurați-i apă proaspătă în permanență - apa din care bea pasărea trebuie schimbată zilnic. După deschidere, păstrati produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui. 


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Premium Giallo Păsări 25 kg

RON

RON323.31

0