Onsior Tablete

Mai multe imagini

Onsior Caini 4x7 tablete

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

162,60 RON

Onsior Tablete - tratamentul durerii si inflamatiei in cazul osteoartritei cronice la caini.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
162,60 RON

* Câmpuri obligatorii

162,60 RON
Pet Life recomandarea zilei

Specie

Caini 

Indicaţii

Pentru tratamentul durerii si inflamatiei in cazul osteoartritei cronice la caini. 

Reacţii adverse

Au fost semnalate in mod foarte frecvent reactii adverse ale tractului digestiv, insa cele mai multe cazuri au fost usoare si s-au vindecat fara tratament. Voma si materiile fecale moi au fost foarte des intalnite, apetitul scazut si diareea au fost in mod frecvent intalnite, iar cazurile de materii fecale cu sange au fost rare. In cazul cainilor carora li s-a administrat un tratament de pana la 2 saptamani, nu s-a observat o crestere a activitatii enzimelor hepatice. Cu toate acestea, in cazul tratamentului de lunga durata au fost semnalate in mod frecvent cresteri ale nivelelor enzimelor hepatice. In cele mai multe cazuri, activitatea enzimelor hepatice fie s-a stabilizat fie a scazut prin continuarea tratamentului. Nu au fost semnalate cresteri ale nivelelor enzimelor hepatice asociate cu simptome de anorexie, apatie sau voma. Daca observati efecte grave sau alte efecte care nu au fost mentionate in acest prospect, va rugam sa va informati medicul veterinar. 

Posologie

Doza recomandata de robenacoxib este de 1 mg/kg greutate corporala cu o variatie de 1-2 mg/kg. Administrati o data pe zi conform tabelului de mai jos. Greutate corporala Numar de comprimate dupa marime (kg) 5 mg 10 mg 20 mg 40 mg 2,5 pana la < 5 1 comprimat 5 pana la < 10 1 comprimat 10 pana la < 20 1 comprimat 20 pana la < 40 1 comprimat 40 pana la 80 2 comprimate Efectul clinic apare intr-o saptamana. Tratamentul trebuie intrerupt dupa 10 zile daca nu apare nici o imbunatatire vizibila. In cazul tratamentului de lunga durata, o data efectul clinic instalat, doza de Onsior poate fi ajustata la cea mai scazuta doza individuala eficienta reflectand faptul ca gradul de durere si inflamare asociate cu osteoartrita cronica poate varia in timp. Monitorizarea de catre un medic veterinar este necesara in acest caz. 

Substanta activa

Fiecare comprimat contine urmatoarea cantitate de robenacoxib si este marcat cu „NA” pe o parte si cu urmatoarele simboluri pe cealalta parte: Robenacoxib/comprimat Simboluri 5 mg AK, 10 mg BE ,20 mg CD, 40 mg BCK Comprimatele sunt rotunde, de culoare bej spre maro si sunt indivizibile. Comprimatele Onsior sunt aromate si sunt ingerate voluntar de majoritatea cainilor.

* Informaţiile prezentate în această pagină nu ţin loc de prescripţie medicală.
Pentru administrarea produsului şi alte informaţii suplimentare, trebuie să apelaţi la serviciile unui medic veterinar.

Informatii suplimentare

Produs in Statele Unite ale Americii
Brand Onsior
Producator Elanco
Pagina Produs

Onsior Caini

Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Forma de prezentare Tablete
Cantitate 10 mg, 20mg, 40mg
Ambalare Blister
Recomandare antiinflamator nesteroidian, COX 2 inhibitor - caine

Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Onsior Caini 4x7 tablete

RON

162,60 RON

0