Naturalmix Exotice Păsări 1 kg

More Views

Naturalmix Exotice Păsări 1 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON8.75

Naturalmix Exotice Păsări 1 kg


Hrană pentru păsări exotice micuțe. Este un amestec de semințe special selecționate, pentru păsări exotice precum Zebrele Australiene sau Pescărușii Japonezi.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON8.75
Pet Life recomandarea zilei

Recomandarea Zilei

Naturalmix Exotice Păsări 1 kg

Hrană pentru păsări exotice micuțe. Este un amestec de semințe special selecționate, pentru păsări exotice precum Zebrele Australiene sau Pescărușii Japonezi.

Beneficii:

- Este o hrană pe bază de semințe, special formulată pentru păsări exotice mici.

- Este o formulă nutrițională naturală - nu conține coloranți sau aditivi artificiali.

- Are un gust delicios, care va fi pe placul păsărilor exotice.

- Este îmbogățită și cu uleiuri lui grăsimi benefice asigurând toți nutrienții necesari.

- Este o hrană ușor de administrat, deoarece se pune zilnic o cantitate potrivită în hrănitor.

- Hrana are un aport optim de vitamine și minerale vitale pentru păsări.

- Este de înaltă calitate, fiind fabricată în Europa (Italia).


Știați că...

- Pescărușul Japonez (Lonchura Striata Domestica), cunoscut și sub denumirea de cinteză japoneză sau cinteză bengaleza, este o pasăre domestică foarte populară, de mici dimensiuni, care nu se regăsește în sălbăticie. Pescărușul Japonez este o specie monomorfă, masculul și femela au un colorit identic, astfel că sexul lor nu poate fi stabilit cu ochiul liber. Specia de baza este considerată cea al cărei colorit este ciocolatiu aproape în totalitate (excepție făcând doar pieptul și zona abdominală, colorate în maroniu amestecat cu alb), cu ciocul în nuanțe de gri închis în partea superioară și argintiu în partea inferioară, cu penele din jurul ciocului colorate în negru. La maturitate, atinge o dimensiune de circa 11-13 cm și o greutate de aproximativ 15-20 g. Este o pasăre activă, sociabilă, neagresivă și ușor de îngrijit. Se găsește în Sud-Estul Asiei, Australia și Africa Subsahariană. 

- Preferă grupurile mari, întrucât acestor păsări le place să stea foarte aproape unele de altele. De altfel, în perioada de împerechere, au tendința să se înghesuie foarte multe în cuibul în care se află ouăle și, astfel, să riște să dăuneze incubatiei. Un alt obicei prost specific pescărușilor japonezi este smulgerea propriilor pene atunci când se plictisesc sau când nu au destul spațiu la dispoziție. Această manifestare se observă la pescărușii ținuți în colivie, în special la cei care pe timp de vara sunt ținuți afară și au o mai mare libertate de mișcare, iar iarnă, atunci când începe căderea zăpezii sunt aduși în casă și închiși în colivii. Că soluție a acestei probleme se recomandă atașarea unor legături de iarbă de grațiile coliviei, cu care își pot ocupă timpul și un vor mai fi nevoiți să-și smulgă propriile pene.Poate fi adăpostit atât într-o colivie, cât și într-o voliera.

- Pentru o pereche de pescăruși japonezi este nevoie de o colivie de circa 60 cm, o lățime de 35 cm și o înălțime de 45 cm. Această trebuie să includă multe stinghii, amplasate la înălțimi diferite. Jucăriile nu sunt necesare, întrucât specia nu este amatoare de astfel de accesorii. În schimb, vasul cu apă în care pescărușul să se imbaieze periodic nu ar trebui să lipsească. Deși nu au pretenții, e indicat să fie ținuți la o temperatura de minim 10 grade Celsius. Noaptea, se recomandă acoperirea coliviei cu o păturică.Pescărușul japonez poate fi purtătorul a două tipuri de boli: infecția cu Campylobacter și cea cu Cichlosoma. Bolile nu au un impact negativ asupra speciei, însă se pot dovedi fatale atunci când pescărușii japonezi sunt părinți adoptivi pentru alte specii de păsări, precum gulzii.

- Durata de viață a a pescărușului japonez este de circa 5-9 ani.Hrană pescarusului japonez ar trebui să includă pelete, combinații de diferite tipuri de semințe (recomandate sunt amestecurile pentru păsările mici), legume cu frunze verzi (varză kale, spanac), fructe (mere, caise, banane). În special în perioada de reproducere, dietă pescarusului japonez poate fi suplimentată cu gălbenuș de ou. De asemenea trebuie să aibă în permanentă la dispoziție un vas cu apă curată și proaspătă.Pentru reproducere este bine să le puneți la dispoziție o cutie, căptușită cu iarbă uscată, hârtie, pene și alte materiale moi, care să le servească drept cuib. Cuibul ideal pentru perechile de pescăruși japonezi este unul oval, închis, cu o singură deschizătura în partea superioară. După împerecherea propriu-zisă, femelă depune zilnic câte un ou, totalizând între 3 și 8 ouă. Perioada de incubație are o durata cuprinsă între 11 și 14 zile, iar puii eclozeaza, de regulă, la o distanță de 2-3 zile. În tot acest timp, atât femelă, cât și masculul se vor ocupă de clocirea ouălor.

Sursă text despre Pescărușul Japonez: https://www.animalzoo.ro/pescarusul-japonej-pasarea-de-camera-care-isi-smulge-penele-atunci-cand-se-plictiseste/

Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Padovan
Pagina Produs

Naturalmix Exotice Păsări 1 kg

Tip Hrana Superpremium
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Toate
Cantitate 1 kg
Ambalare Pungi
Recomandare Amestec de semințe pentru păsări exotice mici.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Naturalmix Exotice Păsări 1 kg

RON

RON8.75

0