Hill's Prescription Diet Feline z/d

More Views

Hill's Prescription Diet Feline z/d 2 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON103.44

Hill's Prescription Diet Feline z/d 2 Kg - hrana dietetica speciala ce combate si previne alergiile cauzate de hrana. Este saraca in alergeni si contine proteine hidrolizate .


 

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON103.44
Pet Life recomandarea zilei

Hill's Prescription Diet Feline z/d 2 Kg

Hrana dietetica completa cu un nivel redus de proteine unice, recomandata in alergiile la hrana si sensibilitate le alimente. Poate fii folosita si ca dieta de excludere. Contine carbohidrati din orez ca sursa unica si un nivel crescut de acizi grasi esentiali.

Compozitie:
Orez maruntit, concentrat proteinic din orez, hidrolizat din ficat de pui, ulei vegetal, hirolizat deshidratat din ficat de pui, carbonat de calciu, celuloza, clorura de potasiu, fosfat dicalcic, sare, sulfat de calciu, taurina, vitamine si microelemente. Contine antioxidanti aprobati de Uniunea Europeana.

Beneficii:
• Proteinele cu o masa moleculara mai mica de 10000 daltoni nu sunt detectate de sistemul imunitar. Poteinele animale (de pui) din Hill's PD Feline z/d sunt considerabil hidrolizate pentru a produce o masa moleculara maxima de 3000 daltoni. Acest lucru este critic în evitarea sensibilitatii sau reactiilor la hrana.
• Celelalte ingrediente principale sunt: concentratul proteic de orez, orez macinat si ulei vegetal (purificat pentru a nu contine proteine).
• Nici un alt ingredient din formula nu contine proteine sau nu s-au demonstrat cazuri de reactii alergice la pisici.
• Aceste particularitati fac din Hill's Feline z/d Low Allergen o hrana ideala ce ajuta la tratamentul si eliminarea unor reactii adverse ca dermatite pruriginoase nesezoniere, otite externe cronice, complex eozinofilc granulomatos, gastroenterite cronice si colite cronice (boli inflamatorii intestinale).

IMPORTANT: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale pisicii dumneavoastra.

Additional Information

Produs in N/A
Brand Hill's
Producator Hill's Pet Nutrition, Inc
Pagina Produs

Hill's Prescription Diet Feline z/d

Tip Hrana Premium
Diete Gastro-Intestinale
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Cantitate 2kg
Ambalare Pungi
Recomandare previne alergiile alimentare, dieta de excludere

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Hill's Prescription Diet Feline z/d 2 kg

RON

RON103.44

0