Grandmix Papagali Mari 600 g

More Views

Grandmix Papagali Mari 600 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON13.49

Grandmix Papagali Mari 600 g


Hrană de calitate superioară, atent selecționată, special formulată pentru papagali mari (Jako, Amazonian, Marele Alexandrer, Ara Ararauna).

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON13.49
Pet Life recomandarea zilei

Grandmix Papagali Mari 600 g

Hrană de calitate superioară, atent selecționată, special formulată pentru papagali de dimensiuni mari, precum: Jako (African Gray - Psittacus Erithacus) , Amazonian (Amazona Farinosa), Marele Alexandrer (Psittacula Eupatria), Ara cu Pieptul Galben (Ara Ararauna). Formula nutrițională conține semințe de Floarea-Soarelui, semințe de dovleac, banane, mere, alune de pădure, alune de pământ, produse de origine vegetală, verdețuri, substanțe minerale, uleiuri și grăsimi. Pe lângă acest meniu complet, se mai pot administra și suplimente alimentare, precum fructe confiate, batoane sau biscuiți.


Beneficii:

- Este o hrană pe bază de semințe granulate, special formulată pentru păsări exotice mari.

- Hrana este îmbogățită cu fructe, semințe de Floarea-Soarelui, aslune, verdețuri și substanțe minerale. 

- Are un gust delicios, care va fi pe placul păsărilor exotice. 

- Este îmbogățită și cu uleiuri lui grăsimi benefice asigurând toți nutrienții necesari. 

- Este o hrană ușor de administrat, deoarece se pune zilnic o cantitate potrivită în hrănitor.

- Hrana are un aport optim de vitamine și minerale vitale pentru păsări.

- Este de înaltă calitate, hrana fiind  fabricată în Europa (Italia).


Știați că...

- Papagalul Ara cu Pieptul Galben (Ara Ararauna) este o specie de papagali neotropicali, din familia Psittacidae. Poate atinge până la 76 – 86 cm lungime și 900 - 1300 g greutate. Coloritul pe coadă, aripi și spate este albastru, partea abdominală galbenă - portocalie, fruntea verde, sub bărbie negru, bărbia și în jurul ochilor sunt golașe, obrajii au culoare albă, ciocul negru, iar picioarele sunt negru - cenușiu.Sunt originari din America de Sud și America Centrală. În libertate sunt răspândiți prin nord - vestul Columbiei, Panama de Est, Venezuela, Ecuador, Peru, Surinam, Guyana, Brazilia, Bolivia, nordul Argentinei și Paraguay. În unele regiuni sunt deja dispăruți din cauza braconajului și distrugerii habitatului.În libertate trăiesc în grupuri de 20 - 100 de păsări. Deseori sunt împreună cu Ara Cloroptera și Ara Macao.

-  Papagalul Gri African (Psittacus Erithacus), cunoscut și ca papagalul Jako, (în engleză African Grey Parrot sau Grey Parrot) este o specie de papagali originară din pădurile Africii de Vest și Centrale. Două subspecii sunt descrise: Papagalul Gri African de Congo (Psittacus Erithacus Erithacus), cu o lungime de aproximativ 33 cm, are un colorit cenușiu deschis, coada roșie, ciocul negru și picioarele negre-cenușii. Papagalul Gri African Timneh (Psittacus Erithacus Timneh), cu o lungime de aproximativ 30 cm, are un coloritul cenușiu închis, pe burtă cenușiu deschis, coada roșu-vișiniu închis, ciocul negru cu partea de sus maro deschis și picioarele negre-cenușii. Papagalul Gri African trăiește în Coasta de Fildeș, estul și vestul Keniei, Angola, din nord până înspre sud, regiunea de sud a Congoului și nord-vestul Tanzaniei.Populație naturală este destul de stabilă însă subspecia Timneh este pe cale de dispariție în unele regiuni din cauza braconajului. Papagalii africani gri sunt păsări foarte active cu o voce moderată, foarte curioși, plini de energie și foarte robuști. În afara perioadei de împerechere pot fi crescuți și cu alte specii de papagali. Nu tuturor le place să se scalde.

Marele Alexander (Psittacula Eupatria, numit în engleză Alexandrine Parakeet) este o specie de papagali originară din sudul și sud-estul Asiei. Este numit astfel după Alexandru cel Mare care l-a introdus în Europa. Marele Alexander, pasăre cu o lungime 60 cm, are un colorit verde, aripile având o pată de culoare roșie închisă. Masculii au un inel negru la gât - ceafa și un inel roz la ceafă. Ciocul este roșu cu vârful gălbui iar picioarele sunt cenușii. Acești papagali sunt păsări foarte active cu o voce destul de puternică. Sunt foarte curioși, plini de energie și foarte robuști. Le place mult să se scalde. In cazul in care o cadita nu este disponibila, se recomanda spalarea lor cu dusul la o intensitate foarte redusa pentru a nu le creea discomfort.Papagalii Marele Alexander sunt foarte îndrăgiți ca păsări de colivie, uimind prin inteligența lor. Sunt foarte apreciați pentru capacitatea de a învăța, imitând vocea umană, trucuri și alte sunete. Obișnuiți cu contactul mâinii umane (sunt blânzi) sunt foarte jucăuși și prietenoși.

- Papagalii Amazonieni (Psittacidae Amazona
sunt păsări frumoase şi cu mult chef de vorbă. Știu să se facă plăcuţi şi doriţi. Papagalii amazon (Amazona amazonica) fac parte din familia Psittacidae şi ordinul Psittaciformes. Sunt originari din America de Sud – Bolivia, Brazilia, Columbia, Ecuador, Guyana Franceză, Guyana, Peru, Surinam, Trinidad şi Tobago, Venezuela Republica Bolivariană. Aceste este păsări exotice se remarcă prin capacitatea lor extraordinară de a imită sunete, potrivit animal-world.com. Papagalii Amazon au apărut în Europa cu ocazia primei călătorii a marelui explorator Cristofor Columb. Aceşti papagali reprezintă un grup de o mare diversitate. Există 27 de specii de papagali amazonieni, coloritul fiind în general verde, dar se poate observă şi o varietate de culori de-a rândul generaţiilor (cu aripi portocalii, cu faţa roşie, cu capul galben, cu coroana galbenă, cu fruntea albastră, cu fruntea albă s.a.m.d.). Sunt papagali de mărime mijlocie-mare, au ciocul puternic, coadă şi aripile sunt rotunjite. Dispun de pene care asigură mirosul specific speciei de papagal amazon, potrivit www.birdlife.org. Cele mai cunoscute specii de papagali amazonieni sunt: papagalul amazonian cu frunte albastră (Amazona aestiva), amazonianul cu faţa roşie (Amazona autumnalis), amazonianul cu aripile portocalii (Amazona Amazonica), amazonianul cu coroana galbenă (Amazona Auropalliata), amazonianul cu capul galben (Amazona Oratrix), papagalul Amazona finschi, papagalul Amazona farinosa, papagalul Amazona viridigenalis, papagalul Amazona albifrons, papagalul Amazona Ochrocephala Panamensis. 


Ingrediente:

Semințe de Floarea-Soarelui, semințe de dovleac, banane, mere, alune de pădure, alune de pământ, produse de origine vegetală, verdețuri, substanțe minerale, uleiuri și grăsimi.

 

 

Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Padovan
Pagina Produs

Grandmix Papagali Mari 600 g

Tip Hrana Rase
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Mica
Cantitate 600 g
Ambalare Cutii
Recomandare Hrană pentru papagali mari.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Grandmix Papagali Mari 600 g

RON

RON13.49

0