Grandmix Exotice Hrană Păsări 400 g

More Views

Grandmix Exotice Hrană Păsări 400 g

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON7.08

Grandmix Exotice Hrană Păsări 400 g


Hrană completă pentru păsări exotice. Este destinată diverselor păsărilor exotice, precum: Cinteze Zebrate Australiene sau Cinteze Gouldian

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON7.08
Pet Life recomandarea zilei

Grandmix Exotice Hrană Păsări 400 g

Hrană completă pentru păsări exotice. Este destinată diverselor păsărilor exotice, precum: Cinteze Zebrate Australiene (Taeniopygia Guttata) sau Cinteze Gouldian (Erythrura Gouldiae). Hrana Padovan GrandMix Exotice 400 g pentru păsări este un aliment preparat din semințe atent selecționate, în proporții optime, îmbogățit cu fructe proaspete și biscuiți. Formula nutrițională revede un regim alimentar echilibrat și variat, cu conținut de suplimente vitamino- minerale esențiale pentru sănătatea păsărilor exotice. 


Beneficii:

- Este o hrană pe bază de semințe granulate, special formulată pentru păsări exotice.

- Hrana este îmbogățită cu fructe și miez de biscuiți proaspeți. 

- Are un gust delicios, care va fi pe placul păsărilor exotice. 

- Este îmbogățită și cu cereale, asigurând toți nutrienții necesari. 

- Este o hrană ușor de administrat, deoarece se pune zilnic o cantitate potrivită în hrănitor.

- Hrana are un aport optim de vitamine și minerale vitale pentru păsări.

- Este de înaltă calitate, hrana fiind  fabricată în Europa (Italia).


Știați că...

Cinteza Zebrată Australiană (Taeniopygia Guttata) face parte din familia de păsări exotice, cunoscută drept Estrildidae. Această pasăre este mică și a căpătat popularitate că animal de companie. Dintre toate cintezele australiene, zebră australiană (poephila guttata) este cea mai populară, fiind crescută în toată lumea.Culoarea distinctivă a penajului, comportamentul încântător și cântecul plăcut au făcut din zebră australiană un animal de companie foarte apreciat din cele mai vechi timpuri. Se consideră că zebră australiană (poephila guttata) a fost ținută în captivitate încă de la începutul sosorii ei pe tărâmul australian, iar în anii 1800 au avut loc primele exporturi de zebră australiană în Europa și Anglia.


Zebra Australiană răiește pe majoritatea campiilor din Australia, mai puțîn în regiunile reci din sudul Australiei. Această poate fi găsită în zece culori de baza combinate cu diverse pete și modele, rezultând peste 100 de varietăți de zebră australiană. Cele mai comune varietăți sunt: alb, cafeniu, pestritat, negru, albastru, argintiu, crem și scorțișoară. Cu toate acestea, noi variante de culoare sunt în permanentă dezvoltate.Zebra Australiană este o pasăre colonială și preferă compania altor păsări. Poate fi foarte timidă și în general nu este dispusă la interacțiunile cu oamenii. Zebră australiană face puțin zgomot, doar ciripește încetișor.


Este important că zebră australiană să aibă apă proaspătă zilnic și semințe curate, uscate. Iarbă semănată este un deliciu pentru această pasăre de companie. Îi plac la nebunie micile recompense că fructele, varză și legume, însă acestea nu trebuie să ia locul dietei bazate pe semințe.Hrană zebrei australiene se poate achiziționa de la pet-shopuri. Apă de băut și cea pentru scăldat trebuie să stea separat. Iubește să se scalde și niciodată nu va bea apă din acel vas.Pe lângă aceste lucruri, este important că zebră australiană să beneficieze de pietriș pentru că hrană să fie digerată mai ușor. Acesta se poate cumpără de la magazinele specializate, împreună cu suplimentele de minerale și Calciu.


Majoritatea zebrelor australiene trăiesc 6-7 ani. Pentru că mănâncă semințe de iarbă, își petrec majoritatea timpului pe pământ, hrănindu-se. Este important să te asiguri că nu există paraziți în interiorul coliviei. Excrementele și urină de șoarece sunt fatale pentru această mică pasăre. Un program de deparazitare regulată este vitală pentru zebră australiană. Este important să nu supraaglomerezi colivia cu păsări pentru că se pot îmbolnăvi.Este important să fii atent la ghearele zebrei australiene pentru a nu crește prea mult. Dacă s-a întâmplat acest lucru, e necesar să mergi la medicul veterinar pentru a i le scurtă.


Dacă stă într-un colț, arată ciufulită sau pur și simplu nu arată bine, înseamnă că zebră australiană poate fi bolnavă. În acest caz, asigura-te că are acces la mâncare punând hrană și apă pe podeaua coliviei. Îi va fi mai ușor să ajungă la acestea. Încearcă să încălzești zebră australiană bolnavă prin mutarea coliviei într-un loc mai cald, dar nu sub soare. Din nefericire, din cauza mărimii mici, o boală poate răpune micuța pasăre.
Este important să poziționezi colivia în care vor stă zebrele australiene într-un loc ferit de curent, care să aibă lumina, dar să nu bată direct soarele și în acel loc familia să-și petreacă majoritatea timpului. Dacă te-ai gândit la bucătărie, este neindicat deoarece zebră australiană face mizerie ce poate ajunge chiar în farfuria ta!De asemenea, este important să nu reprezinte o tentație pentru alte animale de companie, respectiv pisica.

Este o plăcere să privești Zebra Australiană pregătindu-se pentru a se înmulți. Zebră australiană mascul dansează și cânta pentru a atrage femelă.Înmulțirea zebrelor australiene se realizează destul de ușor, chiar și în condițîi neprielnice. Cu toate acestea este important să-i oferi un spațiu propice reproducerii și acesta să fie ferit de traficul intens de oameni sau animale de companie. Deși Zebra Australiană este pregătită pentru înmulțire la vârstă de 11-12 săptămâni, este bine că acest lucru să se întâmple la 6-9 luni de viață.


Este importantă mărimea coliviei și cu cât este mai mare, cu atât mai bine. În primul rând zebră australiană este o pasăre căreia îi place să zboare, iar după ce puii ies din ou, pot ajunge să existe 10 păsări în aceeași colivie, deci spațiul este important. Iată care este programul:Perioada de incubație la zebră australiană durează 14 zile.În ziua a 8-a este important să legi o bandă pentru a diferenția păsările.La 21 de zile, puii vor ieși din cuib.La 4 săptămâni, puii de zebră australiană vor începe să mănânce singuri. La 5-6 săptămâni, penajul va începe să se dezvolte, iar ciocul va deveni portocaliu.La vârstă de 5-6 săptămâni va trebui să muți puii de zebră australiană în altă colivie

Sursă text Cinteză Zebrată Australiană: http://www.zoo.ro/zebra-australiana

Ingrediente:

Semințe, cereale, fructe proaspete (4,1%), biscuiți, vitamine, minerale, zahăr.


Colorant și antioxidant:

CEE - aditiv.

Vitamine (la kg) - Unități vitamine:

- Vitamina A: 4000 UI.

- Vitamina D3: 500 UI.

- Vitamina E (Alfa Tocoferol 91%): 7 mg.

*Mod de ambalare: pachet de 400 g.Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Padovan
Pagina Produs

Grandmix Exotice Hrană Păsări 400 g

Tip Hrana Rase
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Medie
Cantitate 400 g
Ambalare Cutii
Recomandare Hrană pentru păsări exotice, precum Cintezele Zebrate Australiene, Pescărușii sau Cinteze Gouldian.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Grandmix Exotice Hrană Păsări 400 g

RON

RON7.08

0