Frontline Combo Pisici 3 Pipete

More Views

Frontline Combo Pisici 3 Pipete

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON113.45

Frontline Combo Pisici


Antiparazitar extern pentru aplicare cutanata. Elimina puricii, capusele si paduchii.
Previne contaminarea mediului in care traiesc animalele tratate, cu purici aflati in diverse stadii de dezvoltare.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON113.45
Pet Life recomandarea zilei

FRONTLINE COMBO SPOT ON - PISICA


Solutie de uz extern pentru aplicare cutanata.
Elimina puricii, capusele si paduchii. Previne contaminarea mediului in care traiesc animalele tratate, cu purici aflati in diverse stadii de dezvoltare.

Compozitie 1 pipeta de 0,50 ml:

 • Fipronil......................................................................…......50,00 mg
 • [S] – metopren.............................................................…..60,00 mg 
 • Butilhidroxianizol................................................................0,10 mg 
 • Butilhidroxitoluen................................................................0,05 mg 
 • Ethanol ...............................................................................39,50 mg 
 • Excipient q.s.p.......................................................................0,50 ml

 Forma farmaceutica: Solutie de uz extern pentru aplicare cutanata.

Prezentare: 1 pipeta x 0,5 ml; cutie cu 1 pipeta x 0,5 ml Specii tinta :Pisici

Indicatii: Infestatii cu paraziti sensibili la fipronil si/ sau metopren. Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides felis) si (Rhipicephalus spp, Dermacentor spp., Ixodes spp) la pisici. Tratamentul si controlul dermatitelor alergice produse de purici la pisici. Prevenirea inmultirii puricilor prin inhibarea dezvoltarii oualor (a activitatii ovicide) si a larvelor si pupelor (activitatii larvicide) iesite din ouale depuse de puricii adulti timp de 6 saptamani de la aplicare. Prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi la pisici.

Mod de administrare si dozare: Intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Cale de administrare: externa, prin aplicare pe piele . Dozare: Se aplica o pipeta de 0.5 ml pe piele in zona dintre omoplati sau doza minima recomandata de 5 mg/kg pentru fipronil si 6mg/kg pentru (S)- metopren. Mod de administrare: 1. Se extrage o pipeta din ambalaj. Se tine pipeta dreapta si se rupe varful pre-decupat al acesteia. 2. Se goleste complet pipeta prin apasari repetate, direct pe piele, intr-un singur punct, in regiunea dintre omoplatii animalului, indepartand inainte firele de par. O singura doza asigura protectia impotriva infestatiei cu purici pana la 5 saptamani. Produsul este activ de la 3 la 4 saptamani impotriva capuselor. Supradozare: Blana poate capata un aspect lipicios in zona de aplicare atunci cand se aplica mai mult de o doza. Daca acest fenomen apare, el va disparea in 24 de ore dupa tratament. Efecte secundare: Usoara hipersalivatie, in cazul ingerarii produsului, daca animalul se linge pe blana dupa tratament. Pot aparea, in cazuri deosebite, reactii cutanate temporare, la locul aplicarii produsului (decolorari ale pielii, alopecie locala, prurit, eritem), au fost semnalate dupa folosire mancarime si alopecie generala. In cazuri exceptionale au fost semnalate hipersalivatia, reactii neurologice reversibile (agitatie, depresie, nervozitate), voma sau simptome respiratorii. A nu se depasi doza recomandata.

Contraindicatii: Produsul nu se va folosi la pisici mai mici de 8 saptamani/ sau care cantaresc mai putin de 1kg. A nu se utiliza la animale bolnave (boli sistemice, febra) sau in convalescenta. A nu se utiliza la iepuri, deoarece poate produce reactii adverse si chiar moartea animalului. Utilizare in perioada de gestatie sau lactatie: Frontline COMBO pipete pentru pisici poate fi folosit la pisici gestante si in perioada de lactatie. Precautii farmaceutice : Este foarte important sa ne asiguram ca aplicarea produsului este facuta intr-o zona in care pisica nu poate sa linga produsul si de asemenea, sa ne asiguram ca animalele nu se ling unul pe celalalt dupa tratament. Animalul nu trebuie imbaiat timp de 2 zile de la administrarea tratamentului. Poate exista deja pe animal o singura capusa. Din acest motiv nu poate fi exclusa transmiterea unei boli infectioase daca conditiile sunt favorabile.

Recomandari speciale pentru persoana care administreaza produsul: Acest produs poate cauza iritari ale mucoasei si ale ochilor. In consecinta, trebuie evitat contactul produsului cu gura sau cu ochii. Animalele si persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la insecticide sau alcool trebuie sa evite contactul cu Frontline COMBO pipete. A se evita contactul cu degetele, daca acest lucru se intampla, se vor spala mainile cu apa si sapun. Daca se pulverizeaza accidental in ochi, se recomanda spalarea cu apa. Se vor spala bine mainile cu apa si sapun dupa aplicarea tratamentului; A se evita manipularea animalului pana nu se usuca locul in care a fost aplicat produsul, de asemenea copiii nu trebuie sa se joace cu animalele pana in momentul in care se usuca blana. De aceea, se recomanda aplicarea tratamentului seara, iar pe durata noptii pisicile sa doarma singure, nu cu unul din stapani si mai ales nu cu copiii. A nu se fuma, manca sau bea pe durata aplicarii tratamentului. A nu se lasa la indemana copiilor.

Conservare: A se pastra la temperaturi de pana la 30° C. Precautii speciale privind aruncarea produselor nefolosite sau a deseurilor rezultate din folosirea acestor produse veterinare: Dispunerea oricarui produs nefolosit sau deseu trebuie facuta in conformitate cu legile in vigoare. Fipronil poate afecta negativ organismele acvatice. Nu contaminati lacurile sau alte surse potabile aruncand produsul sau pipeta goala. Numai pentru uz veterinar. Detinatorul autorizatiei de punere pe piata: MERIAL 29 Avenue Tony Garnier, 69007 Lyon - Franta Importator: SC VETECO INTERSERVICES SRL, str. Av. Mr. Stefan Sanatescu nr. 41 sect. 1, Bucuresti, tel: 021/ 317.03.80; fax: 021/ 317.03.85 Autorizatia de comercializare nr 40455/21.10.2004 Insotiti orice reclamatie de numarul seriei inscris pe eticheta.

Additional Information

Produs in France
Brand Frontline
Producator Merial
Pagina Produs

Frontline Combo

Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Forma de prezentare Pipete
Cantitate 3 pipete x 0.5 ml
Ambalare Cutii
Recomandare Prevenirea infestarilor cu pureci si capuse la pisici.
Etape 1
    1. Scoateti pipeta din ambalaj si spargeti capatul la nivelul partii predecupate.
Etape 2
    2. Indepartati parul pentru a aplica direct pe piele.
Etape 3 - Chat
   3. Plasati capatul pe piele intre cei 2 umeri ai animalului si apasati pipeta de mai multe ori pentru a goli tot continutul intr-unul sau doua puncte

Aplicati pe o piele uscata. Este foarte important sa indepartati bine parul intre umeri pentru ca pielea sa fie vizibila : aplicati bine produsul pe piele si nu pe blana. Spot-on se raspandeste pe intreg corpul si se concentreaza in glandele sebacee care joaca rolul de rezervor. De la o saptamana la alta, ele elibereaza produsul, asigurand o eficienta prelungita.
Sfat : Aplicarea pe pisica trebuie sa se faca la baza capului pentru ca animalul sa nu poata sa linga produsul.

Cum aplic FRONTLINE Combo® pe pisica mea :

Spot chat


 


Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Frontline Combo Pisici 3 Pipete

RON

RON113.45

0

0