Foresto Zgarda Antiparazitara Caini Talie Mare

Mai multe imagini

Foresto Zgarda Antiparazitara Caini Talie Mare

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

165,33 RON

Foresto


Zgarda antiparazitara pentru caini talie mare.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
165,33 RON
Pet Life recomandarea zilei

Foresto Zgarda Antiparazitara

Guler Bayer Foresto este un produs utilizat pentru a combate și preveni invazia de căpușe din genul Rhipicephalus sanguineus orazIxodes ricinus și purici canis Ctenocephalides, Ctenocephalides felis la câini. Este extrem de eficientă și economică soluție: anumită protecție și completă pentru întregul sezon. De asemenea, funcționează în mod eficient pentru larve, nimfe și adulți persoane fizice căpușe. Gulerul este rezistent la apa si fara parfum. De culoare gri, cu elemente reflectorizante, creșterea siguranței animalelor pe drum.

Garanții de până la 7 la 8 luni, fără căpușe și purici!

În mod ideal, guler se presupune înainte de începerea sezonului de purici prezența sau căpușe. Przeciwpchelna eficiența se realizează imediat după fondarea guler. În caz de apariție prealabilă a căpușelor la câini înainte de tratament, guler ipoteza poate, în termen de 48 de ore nu va provoca moartea de acarieni, căpușe poate rămâne săpat și vizibile. De aceea, se recomandă pentru a elimina capuse pe un animal deja prezente la momentul stabilirii guler. Anti-invazie a căpușelor noi începe în termen de 2 zile de la guler inserare. Foresto poate fi utilizat ca parte a unei strategii de combatere a alergie dermatită de purici (FAD), precum și pentru tratamentul de invazia păduchilor (Trichodectes canis).

Cele două substanțe active sunt într-o eliberare lentă și continuă a gulerului pe pielea animalului si parul sunt prezente în concentrații care furnizează caine acaricide / insecticide activitate de-a lungul perioadei de eficacitate a produsului. Substanțele active sunt, de asemenea, distribuite în contact direct cu pielea pe întreaga suprafață a pielii de animale.

Produsul este rezistent la apa, eficacitatea sa rămâne neschimbată, în cazul subproduselor de origine animală umed. Cu toate acestea, ar trebui să evite pe termen lung, expunerea intensa la apă sau utilizarea excesivă a sampon, deoarece acest lucru poate scurta produsului. Studiile arată că șamponarea lunar sau scufundarea în apă nu reduce în mod semnificativ perioada de 8 luni de la eficiența TICK răspândirii substanței active în strat de przeciwpchelna în timp ce eficacitatea produsului scăzut treptat de la 5 luni.

Compoziția calitativă și cantitativă: 1 guler greutate de 45 g conține: imidacloprid într-o doză de 4,5 g și cu o doză de 2,03 g flumetrin

Excipienți: dioxid de titan (E 171), oxid negru de fer (E 172).

Dozare, metoda și calea de administrare la câini cu greutate mai mult de 8 kg, utilizați una guler Foresto o lungime de 70 cm.

Recomandări pentru buna administrare: Scoateți gulerul de la sacul de protecție imediat înainte de utilizare. Extindeți guler și asigurați-vă că în interiorul nu are nici un articulațiilor reziduale din material plastic. Înlocuiți guler pe gât de animale și regla lungimea acestuia este strângerea prea mult (sugestie: ar trebui să fie posibil să se introduc două degete între guler și gâtul animalului). Trageți capătul liber al gulerului buclă pentru curea și se taie întinde inutile la o lungime de 2 cm. Animală ar trebui să poarte un guler pentru a asigura neîntreruptă de 8 luni perioada de protecție. Guler ar trebui să fie eliminate după o perioadă de tratament. Ar trebui să verificați periodic și să ajusteze atașament guler, dacă este necesar, mai ales într-o perioadă de dezvoltare rapidă de pisoi / pui. Guler este echipat cu un mecanism de blocare pentru a preveni deschiderea neautorizată. Dacă ați cârlig gulerul unui obiect (deși apariția unui astfel de eveniment este puțin probabil), pisica va fi în poziția de a extinde guler suficient pentru a fi în măsură să scape mai repede.

Contraindicații: Nu se utilizează la căței sub vârsta de 7 săptămâni. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate a confirmat la substanțele active sau la oricare dintre excipienți.

Efecte adverse: Ocazional, în timpul primele câteva zile după fondarea guler poate fi o mâncărime mică și / sau erupții cutanate la animale care nu sunt utilizate pentru a purta un guler. Asigurați-vă că gulerul nu este prea strâmt fondat. Poate exista o ușoară pierdere de reacții păr și piele de severitate ușoară la locul de aplicare a produsului medicinal veterinar. Aceste simptome dispar de obicei în decurs de 1 până la 2 săptămâni, fără a fi nevoie să scoateți guler. În cazuri rare, poate fi recomandabil să guler temporar până Foto simptomele dispar. La pisici, inițial, în cazuri rare, pot exista simptome ușoare și trecătoare, cum ar fi starea de spirit depresivă, modificări ale apetitului, salivație, vărsături și diaree. Ca și în cazul altor produse care sunt furnizate exterior, la animale, care sunt hipersensibili pot primi dermatita alergică de contact.

Atenționări speciale și precauții: O geanta cu guler ar trebui să fie păstrate în ambalajul original până în momentul utilizării produsului. Ca în cazul tuturor medicamentelor de uz veterinar ar trebui să oprească copii mici de la a juca guler și pune la buze. Tu nu ar trebui să permită rulment animalelor guler să doarmă în același pat cu proprietarii, în special pentru copii. Persoanele care sunt hipersensibile la oricare dintre componentele de guler ar trebui să evite contactul cu produsul. Trebuie să înlăturați imediat reziduurilor sau deconectat fragmente guler. După guler trebuie să se spele pe mâini cu apă rece.


 

Informatii suplimentare

Produs in Germania
Brand Foresto
Producator Bayer Animal Health
Pagina Produs

Bayer

Varsta Toate Varstele
Talie Pet Mare
Forma de prezentare Zgarzi
Cantitate 1 buc
Ambalare Cutii
Recomandare Infestatii paraziti externi, pureci si paduchi

Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Foresto Zgarda Antiparazitara Caini Talie Mare

RON

165,33 RON

0