Eukanuba Puppy & Junior Small Breed cu pui 3 kg

More Views

Eukanuba Puppy & Junior Small Breed cu pui 3 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON70.00

Eukanuba Puppy & Junior Small Breed cu Pui 3 Kg - hrana uscata premium, completa si echilibrata, dedicata hranirii catelior (1 - 24 luni) din rasele de talie mica.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON70.00
Pet Life recomandarea zilei

Eukanuba Puppy & Junior Small Breed cu Pui 3 Kg

Hrana uscata premium; cateii de diferite rase au cerinte nutritionale si rata de crestere specifice. De aceea, este absolut necesar ca ratia lor sa fie atent calculata si adaptata cerintelor rasei si taliei. In special puii apartinand raselor talie mica, risca sa aiba probleme la nivelul articulatiilor. pentru a evita acest lucru este necesara o hranire care sa constituie un suport optim dezvoltarii unor articulatii puternice.

Compozitie:
Pui (min. 20%), porumb, faina, carne de peste, orz, sorg, grasime animala, pulpa uscata de sfecla, ou uscat, carne de pasare, drojdie uscata de bere, seminte de in, extract de galbenele.

Beneficii:
• ImmunoHealth - sustine sistemul imunitar si promoveaza regenerarea constanta si naturala a celulelor sanatoase; contine antioxidanti importanti (vitamina E)
CoatCare - ajuta in procesul de natural de regenerare al celulelor, asigurand o piele sanatoasa si o blana deasa si lucioasa; contine aminoacizii Omega 3 si Omega 6 intr-un echilibru optim
DigestiCare - mentine tractul digestiv sanatos si contribuie la absorbtia eficienta a nutrientilor; contine o cantitate moderata de fibre fermentescibile (pulpa de sfecla)
GlucoseBalance - ajuta la mentinerea nivelului normal de glucoza in sange, dupa fiecare masa; contine o combinatie speciala de carbohidrati (porumb si sorg) - brevetata in UE de catre Eukanuba
FlexMobility - ajuta la formarea unor cartilaje articulare sanatoase, acest lucru fiind foarte important pentru cainii de talie mare si gigant si pentru sanatatea cainilor maturi; prin continutul in glucozamina si sulfat de condroitina confera cartlajelor rezistenta si putere.
• Produs creat de specialisti si testat minutios.
• Datorita ambalajului, hrana nu isi va pierde din proprietati.

Additional Information

Produs in N/A
Brand Eukanuba
Producator Procter&Gamble
Pagina Produs

Eukanuba Puppy & Junior Small Breed

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Mica
Cantitate 3 kg
Ambalare Pungi
Recomandare crestere, intretinere

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eukanuba Puppy & Junior Small Breed cu pui 3 kg

RON

RON70.00

0