Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed cu pui 15 kg

More Views

Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed cu pui 15 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON296.05

Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed cu Pui 15 Kg - hrana uscata premium, completa si echilibrata, special creat pentru cainii juniori, intre 1 si 12 luni, de talie medie (care la maturitate vor avea greutate intre 11 si 25 kg). Eukanuba Junior Mediu asigura cainilor juniori de talie medie.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON296.05
Pet Life recomandarea zilei

Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed cu Pui 15 Kg

Hrana uscata premium; cateii de diferite rase au cerinte nutritionale si rata de crestere specifice. De aceea, este absolut necesar ca ratia lor sa fie atent calculata si adaptata cerintelor rasei si taliei. In special puii apartinand raselor talie Mare, care la maturitate vor avea mai mult de 25 kg, risca sa aiba probleme la nivelul articulatiilor. pentru a evita acest lucru este necesara o hranire care sa constituie un suport optim dezvoltarii unor articulatii puternice.

Compozitie:
Pui (min. 20%), porumb, faina, carne de peste, orz, sorg, grasime animala, pulpa uscata de sfecla, ou uscat, carne de pasare, drojdie uscata de bere, seminte de in, extract de galbenele.

Beneficii:
• ImmunoHealth - sustine sistemul imunitar si promoveaza regenerarea constanta si naturala a celulelor sanatoase; contine antioxidanti importanti (vitamina E)
CoatCare - ajuta in procesul de natural de regenerare al celulelor, asigurand o piele sanatoasa si o blana deasa si lucioasa; contine aminoacizii Omega 3 si Omega 6 intr-un echilibru optim
DigestiCare - mentine tractul digestiv sanatos si contribuie la absorbtia eficienta a nutrientilor; contine o cantitate moderata de fibre fermentescibile (pulpa de sfecla)
GlucoseBalance - ajuta la mentinerea nivelului normal de glucoza in sange, dupa fiecare masa; contine o combinatie speciala de carbohidrati (porumb si sorg) - brevetata in UE de catre Eukanuba
• Datorita ambalajului hrana nu isi va pierde din proprietati.
• Se administreaza usor animalului dumneavoastra.

Additional Information

Produs in N/A
Brand Eukanuba
Producator Procter&Gamble
Pagina Produs

Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Medie
Cantitate 15 kg
Ambalare Saci
Recomandare Recomandat in crestere si dezvoltare.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eukanuba Puppy & Junior Medium Breed cu pui 15 kg

RON

RON296.05

0