Eukanuba Adult Small cu Pui 12 kg

More Views

Eukanuba Adult Small cu Pui 12 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON204.38

Eukanuba Adult Small cu Pui 12 kg


Hrană uscată cu conținut de carne de pui, indicată câinilor adulți de talie mică, și care au vârsta de 1-8 ani.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON204.38
Pet Life recomandarea zilei

Eukanuba Adult Small cu Pui 12 kg

Rețeta noastră unică Eukanuba Active Adult este adaptată pentru a sprijini condiția optimă a organismului și pentru a susține masa musculară și nivelurile echilibrate de energiei. Este recomandată pentru câini din rase de talie mică , ce au vârsta cuprinsă între 1 și 8 ani, și greutatea mai mare de 10 kg. Crochetele gustoase de mici dimensiuni sunt bogate în carne de pui proaspătă și sunt special create pentru câinii de talie toy. În plus, forma unică hexagonală a crochetei ajută la menținerea unei danturi sănătoase. Formula nutrițională a fost dezvoltată de către nutriționiști din domeniul veterinar, aprobată de medicii veterinari și recomandată de crescătorii de top; deoarece această hrană oferă toate elementele nutritive necesare unui câine adult de talie mică, asigurându-i o viață lungă și sănătoasă. Odată ajuns la următoarea etapă din viața sa, și anume cea a senioratului, câinele dumneavoastră va avea nevoie în continuare de o hrană nutritivă de calitate. Prin urmare, experții noștri vă recomandă să vă sprijiniți câinele în continuare, oferindu-i hrana Eukanuba Thriving Mature pentru câini seniori/maturi de talie mică.

Recomandare:
Asigurați câinelui dumneavoastră apă proaspătăt în permanență, pentru ca acesta să beneficieze de o hidratare corespunzătoare. Când veți începe să vă hrăniți câinele cu aceastp hrană, va trebuie să o faceți treptat, deoarece câinele va avea nevoie de cel puțin 4 zile pentru a se obișnui cu noua hrană. Vă recomandăm să oferiți câinelui dumneavoastră două mese pe zi, deoarece este suficient. Împărţiţi cantitatea zilnică de hrană conform graficului de hrănire în 2 mese. Cel mai probabil, câinele va mânca o cantitate mai mare sau mai mică de hrană, în funcție de vârstă, temperament și nivelul de activitate.

Beneficii:
- Această formulă nutrițională conține L-Carnitină, substanță benefică ce pentru a ajuta la controlul greutății;
- Extractul de Yucca ajută la reducerea mirosului neplăcut al fecalelor;
- Prebioticele de tip FOS (fructooligozaharide) și pulpa de sfeclă, contribuie împreună la o digestie sănătoasă;
- Sursele naturale de acizi grași Omega 3 și Omega 6 ajută la menținerea sănătății pielii și a blanei;
- Complexul special format din: vitamina E, vitamina C și antioxidanți, ajută la fortificarea sistemului imunitar;
- Forma specială a crochetei (hexagonală), în combinație cu un alt tip de hrană, denumită Eukanuba Denta Defense, contribuie împreună la menținerea sănătății orale.

Ingrediente: Carne deshidratată de pui și curcan: 28% (din care 17% pui), pui proaspăt (15%) porumb, grâu, grăsime de pui, ovăz, orz, sorg, pulpă deshidratată de sfeclă (3.5%), sos de pui, făină de pește, minerale (inclusiv sodiu Hexametafosfat (0.35%)), ou întreg deshidratat, Fructooligozaharide(0.38 %).

Procent de nutrienți: Proteine: 30%, conținut de grăsimi: 18%, acizi grași Omega 6: 3.7%, acizi grași Omega 3: 0.46%, cenușă brută: 6.5%, celuloză brută: 2.7%, Calciu: 1.4%, Fosfor: 1.2%.

Aditivi* (la kg) - Vitamine: Vitamina A: 48425 UI, vitamina C: 61 mg, vitamina D₃: 1607 UI, vitamina E: 269 mg, Beta-Caroten: 5.3 mg, L-Carnitină: 50 mg.
- Oligolelemente: Sulfat de Cupru pentahidratat (Cupru): 13 mg, iodură de Potasiu (Iod): 2.6 mg, sulfat de Fier monohidtrat (Fier): 68 mg, Sulfat manganos monohidrat (Mangan): 39 mg, oxid de Zinc (Zinc): 114 mg. - Antioxidanți: Extract natural de Tocoferol din ulei vegetal: 111 mg. - Compuși aromatizanți: Extract organic de Rozmarin: 56 mg, extract de ceai: 28 mg, extract de Yucca: 250 mg. *Niveluri suplimentare adăugate în momentul fabricației.

Additional Information

Produs in United States
Brand Eukanuba
Producator Procter&Gamble
Pagina Produs

Eukanuba Adult Small cu Pui 12 kg

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Mica
Cantitate 12 kg
Ambalare Saci
Recomandare Hrană uscată pentru câini adulți de talie mică, și care au vârsta de 1-8 ani și greutatea mai mare de 10 kg.
Dimensiunea câinelui Hrănire (grame/zi)
2kg 40-50g
4kg 65-75g
6kg 85-95g
8kg 105-120g
10kg 125-135g
12kg 140-155g

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eukanuba Adult Small cu Pui 12 kg

RON

RON204.38

0