Dog Chow Adult Talie Mare 14kg

Mai multe imagini

Dog Chow Adult Talie Mare 14kg

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

149,77 RON

Dog Chow Adult Talie Mare 14 Kg - hrana uscata premium pentru câinii adulţi de talie mare. Conţine curcan, drept sursă naturală de proteine, cereale integrale şi orez pentru a susţine condiţia fizică ideală.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
149,77 RON
Pet Life recomandarea zilei

Dog Chow Adult Talie Mare 14 Kg

Hrana uscata premium, Dog Chow Adult Talie Mare asigura o alimentatie corespunzatoare canilor de talie mare si acopera nevoile lor nutritionale pentru o crestere si dezvoltare armonioase si sanatoase.

 Compozitie:
Cereale (min. 4% orez, min.4% cereale integrale), carne şi derivate de origine animală (min. 14% carne, min. 4% curcan), extracte de proteine vegetale, derivate de origine vegetală (min. 0.5% pulpă de sfeclă), uleiuri şi grăsimi, minerale, legume (min. 0.5% cicoare). Vitamine: Vitamina A: 12000 UI/kg, Vitamina D3: 800 UI/kg, Vitamina E (α tocoferol): 100 mg/kg, Vitamina C (acid ascorbic): 70 mg/kg.

Beneficii:
• Dog Chow conţine echilibrul optim de calciu, fosfor, vitamina D şi proteine pentru a ajuta la menţinerea sănătăţii articulaţiilor şi dinţilor şi a unor oase puternice.
• A fost special adaptat un nivel ridicat de proteine şi redus de grăsimi pentru a ajuta la menţinerea unui corp suplu pentru câinii de talie mare.
• Reţetele Dog Chow sunt formulate cu orez şi cu un amestec special de fibre naturale din cicoare şi pulpă de sfeclă de zahăr. Orezul face ca aceste reţete să fie uşor digestibile.
• Cicoarea este o sursă naturală de prebiotice, despre care s-a demonstrat că ajută la creşterea numărului de bacterii benefice din intestin şi că îmbunătăţeşte sănătatea digestivă.
• Este usor de administrat catelului dumneavoastra.
• Usor de transportat si depozitat.
• Datorita ambalajului mancarea nu isi va pierde din proprietati.

 

Informatii suplimentare

Produs in Italia
Brand Dog Chow
Producator Nestle-Purina
Pagina Produs

Dog Chow Adult Large Breed

Tip Hrana Premium
Diete Nu
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Mare
Cantitate 14 kg
Ambalare Saci
Recomandare Recomandat cainilor adulti de talie mare.

Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Dog Chow Adult Talie Mare 14kg

RON

149,77 RON

0

0