Dog Chow Adult Pui 14kg

More Views

Dog Chow Adult Pui 14kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON149.77

Dog  Chow Adult Pui 14 Kg - hrana uscata premium, completa si echilibrata pentru caini adulti din toate rasele cu un nivel normal de activitate. Contine 25% proteine, 12% grasimi, vitamine si minerale esentiale.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON149.77
Pet Life recomandarea zilei

Dog Chow Adult Pui 14 Kg

Hrana uscata premium, Dog Chow pui si orez este un aliment premium ce contine un amestec unic de granule pentru o mestecare sanatoasa format din 70% granule de dimensiune normala si 30% granule de dimensiune mai mare. Ambele tipuri de granule au aceeasi calitate nutritionala, dar cele de dimensiune mai mare au o forma unica si o textura speciala incurajand o mestecare mai indelungata, asigurand o digestie mai buna si o dantura sanatoasa, precum si placerea savurarii hranei.

Compozitie:
Cereale (min. 4% orez), carne şi derivate de origine animală, (min. 14% carne, min. 4% pui), extracte de proteine vegetale, uleiuri şi grăsimi, derivate de origine vegetală (min. 0.5% pulpă de sfeclă), minerale, legume (min. 0.5% cicoare). Vitamine: Vitamina A: 12000 UI/kg, Vitamina D3: 800 UI/kg, Vitamina E (α tocoferol): 60 mg/kg.

Beneficii:
• Dog Chow conţine echilibrul optim de calciu, fosfor, vitamina D şi proteine pentru a ajuta la menţinerea sănătăţii articulaţiilor şi dinţilor şi a unor oase puternice;
• Hrana premium creata de specialisti si testata minutios;
• Suport imunitar: reţetele Dog Chow conţin vitamina C şi E, care acţionează ca antioxidanţi în combaterea radicalilor liberi şi ajută la construirea unui sistem imunitar puternic.
• Este usor de administrat catelului dumneavoastra.
• Datorita ambalajului mancarea nu isi va pierde din proprietati.

Additional Information

Produs in Italy
Brand Pro Plan
Producator Nestle-Purina
Pagina Produs

Dog Chow Adult

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Cantitate 14 kg
Ambalare Saci
Recomandare Recomandat pentru caini adulti.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Dog Chow Adult Pui 14kg

RON

RON149.77

0