Cuib Vimini Pentru Păsări 6 cm

More Views

Cuib Vimini Pentru Păsări 6 cm

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON8.51

Cuib Vimini Pentru Păsări 6 cm


Cuib pentru păsări exotice mici. Cuibul este confecționat din nuiele împletite, ceea ce da aspectul de cuib natural.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON8.51
Pet Life recomandarea zilei

Cuib Vimini Pentru Păsări 6 cm

Cuib pentru păsări exotice mici. Cuibul este confecționat din nuiele împletite, ceea ce da aspectul de cuib natural. Acest cuib este special recomandat pentru canari, atunci când aceștia se află în perioada de împerechere. Este ușor de fixat în interiorul coliviei; diametrul cuibului este de 6 cm. 

Știați că...

- Deoarece canarii sunt împărţiti în trei grupe
, trebuie să decideţi singuri dacă vă doriţi un canar pentru cântecul lui suav, pentru culoarea frumoasă sau pentru aspectul interesant. De obicei, masculii cântă mai frumos decât femelele, dar nu cântă cu aceeaşi intensitate tot timpul anului. Astfel, canarii se opresc din cântat pe perioada năpârlirii, dar uneori şi fără motive clare. Durata de viaţă a canarilor este cuprinsă între 12 şi 18 ani. După cum demonstrează şi denumirea, canarul provine din Insulele Canare, acolo unde în urmă cu 500 de ani au ajuns şi s-au stabilit spaniolii. Începând cu secolul al 17-lea, italienii, englezii şi francezii s-au ocupat cu creşterea şi încrucişarea diverselor specii de canari, astfel că în prezent există peste 320 de tipuri diferite de canari în cele mai variate culori.

- Împletitul din nuiele de răchită (salcie) s-a practicat şi se mai  practică ca meşteşug sau îndeletnicire casnică din vremuri timpurii. De-a lungul secolelor meşterii au creat o variată şi bogată gamă de obiecte împletite din nuiele de primă necesitate . De la atribute gospodăreşti şi piese mari de mobilier până la piese mici de toaletă - ele se utilizau nu doar în gospodăria casnică ţărănească. Odată cu dezvoltarea capitalismului în ţinutul nostru acest meşteşug şi-a luat treptat avântul transformându-se dintr-o îndeletnicire casnică într-o ocupaţie permanentă, specializată sau într-un meşteşug orientat pentru satisfacerea ofertelor  din agricultură, industrie şi comerţ. 

Additional Information

Produs in Italy
Brand Padovan
Producator Imac
Pagina Produs

Cuib Vimini Pentru Păsări 6 cm

Material Lemn
Culoare Diverse
Dimensiuni No
Talie Pet Mica
Ambalare Pungi
Recomandare Cuib din nuiele, pentru păsări exotice de mici dimensiuni.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Cuib Vimini Pentru Păsări 6 cm

RON

RON8.51

0