Bosch Puppy 7.5kg

More Views

Bosch Puppy 7.5kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON115.69

Bosch Puppy 7.5 Kg - hrana uscata superpremium recomandată în perioada de tranziţie de la alimentaţia bazată pe lapte matern, la cea bazată pe hrană solidă, şi, drept urmare, poate fi oferit puilor şi înmuiat (în apă sau Puppy milk) începând cu vârsta de 3 săptămâni.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON115.69
Pet Life recomandarea zilei

Bosch Puppy 7.5 Kg

Hrana uscata superpremium special conceputa caţeluşilor în perioada de înţărcare (tranziţia de la o alimentaţie bazată în exclusivitate pe lapte matern, la cea reprezentată de hrana solidă). Enzimele sistemului digestiv al puilor trebuie să se adapteze treptat la hrana solidă.

Compozitie:
Carne proapătă de pui (min. 20%), orez, ovăz, porumb, grăsime de origine animală, pulpă de sfeclă, pudră de ou deshidratat, lapte praf degresat, carne de peşte, carne hidrolizată, jumări deshidratate, seminţe de in, drojdie deshidratată, ulei de peşte, clorură de sodiu, extract de midii (max.0.25% - contribuie la formarea şi funcţionarea cartilajelor articulare), clorură de potasiu, pulbere de cicoare.

Beneficii:
• Pentru o trecere mai uşoară a câinilor sensibili de la alimentaţia bazată pe lapte matern, la hrana solidă;
• Protectie celulara naturala ( antioxidanţii naturali – vitamina E şi seleniul- protejează celulele organismului împotriva procesului de îmbătrânire şi a radicalilor liberi rezultaţi în cadrul metabolismului celular );
• Hrana usor de administrat catelului dumneavoastra;
• Blana stralucitoare (acizii graşi esenţiali omega-3 şi omega-6, în combinaţie cu un compus special al zincului (chelatat), asigură o piele sănătoasă, o blană strălucitoare, şi contribuie la vitalitatea câinelui, întărindu-i sistemul de apărare);
• Hrana creata de specialisti si testata minutios.


Additional Information

Produs in Germany
Brand Bosch
Producator Bosch
Pagina Produs

Bosch Puppy

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Cantitate 7.5 kg
Ambalare Saci
Recomandare hrana uscata pentru catei de la 3 saptamani

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Bosch Puppy 7.5kg

RON

RON115.69

0