Acana Cat Grasslands 5.4 kg

More Views

Acana Cat Grasslands 5.4 kg

Be the first to review this product

Availability: In stock

RON197.30

Acana Cat Grassland 5.4 Kg


Hrana functionala uscata pentru pisici, completa si perfect echilibrata pentru toate rasele si varstele bogata si variata in proteine de origine animala si grasimi, dar scazuta in carbohidrati, excluzand cerealele.

pet life contact mobile phone 0755.411.625
pet life contact phone 0264.412.664
*pretul include TVA
RON197.30
Pet Life recomandarea zilei

Recomandarea Zilei

Acana Cat Grasslands 5.4 Kg

Hrana uscata, functionala, include o varietate naturala de ingrediente de origine animala, de calitate (min 65%!) incluzand miei crescuti la ferme  in North Island, Noua Zeelanda, rate hranite cu cereale din Aurora, Ontario, oua proaspete de la fermele noastre locale, somnul  si salaul  capturat din lacurile noastre reci nordice si livrat proaspat in fiecare zi.
Cu proteine de calitate, excluzand cerealele, si cu un continut scazut de carbohidrati pentru a se potrivi dietei naturale a felinei, GRASSLANDS  adauga complementar fructe si legume regionale incluzand afine din Columbia Britanica pentru a ajuta la reducerea PH-ului urinar. Vegetatia organica marina absoarbe toxinele din intestine si sporeste  metabolismul si verdeturile selectionate-incluzand frunze de zmeura rosie, fructe de ienupar si flori de galbenele, hranesc si tonifica tractul digestiv.

Compozitie:
Faina din carne de miel, cartof dulce, carne de miel dezosata, mazare, carne de rata dezosata, oua proaspete integrale, frunze de lucerna uscata, ulei de floarea soarelui, salau proaspat, dovlecel, somn proaspat, mere rosii delicioase, morcov, gulie verde, alge marine, seminte ienupar, afine, coacaze negre, radacina angelica, radacina de cicoare, trifoi rosu, frunze de zmeura rosie, radacina de papadie, frunze de menta, flori de galbenele, flori de musetel, extract de rosmarin, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium+vitamine si minerale.

Beneficii:
• acana grasslands este o formula unica care exclude cerealele si care este produsa din ingrediente naturale locale;
• este facuta din carne de miel fara ca aceasta sa contina hormoni de crestere;
• proteine de calitate, carbohidrati intr-o masura redusa, excluzand cerealele pentru a se asemana cat mai mult cu dieta naturala a pisicii dumneavoastra.

Additional Information

Produs in Canada
Brand Acana
Producator Champion Petfoods LP
Pagina Produs

Acana Grasslands Cat & Kitten

Tip Hrana Premium
Diete No
Varsta Adult
Talie Pet Toate
Cantitate 5.4 Kg
Ambalare Saci
Recomandare Recomandat in crestere si dezvoltare.

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Acana Cat Grasslands 5.4 kg

RON

RON197.30

0