Zgarda de Dresaj BigLeash V-10

Mai multe imagini

Zgarda Dresaj BigLeash V-10

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

1.585,83 RON

Zgarda de dresaj BigLeash V-10 - zgarda dresaj utila pentru antrenarea si educarea cainilor adulti.

 0755.411.625
0264.412.664
*pretul include TVA
1.585,83 RON

Zgarda dresaj BigLeash V-10

Această zgardă electronică de dresaj prin vibrații are 10 nivele de vibrație, plus un semnal acustic (ton).

Caracteristici BigLeash V-10:

10 nivele de vibrații:

Zgarda electronică de dresaj prin vibrații BigLeash oferă 10 nivele de vibrații, plus un semnal sonor. Atât semnalul de vibrații cât și tonul sonor pot fi folosite eficient pentru dresaj și oferă o modalitate ușoară de a comunica cu patrupedul, mai ales atunci când el este prea distras sau prea departe de a auzi comanda verbală. Semnalul de vibrații, de asemenea, o modalitate foarte bună de a comunica cu animalele de companie cu deficiențe de auz.

Oferă multe informații în același timp:

Afișajul LCD de pe telecomanda BigLeash vă oferă mai multe informații utile decât orice altă zgardă electronică. Toate informațiile cu privire la starea transmițătorului și receptorului, starea bateriei, nivelul de pregătire și distanța la care se află patrupedul de telecomada portabilă sunt disponibile dintr-o privire, fără să pierdeți vremea cu căutarea lor.

In-Touch”, comunicare bidirecțională:

BigLeash este singura zgardă de dresaj, cu comunicare în ambele sensuri. (între telecomanda portabilă și receptor). Această caracteristică importantă vă ajută să rămâneți conectat în siguranța cu patrupedul Dumneavoastră. Ecranul LCD va semnala în cazul în care câinele Dumneavoastră este aproape să iasă din raza de acțiune a transmițătorului, astfel puteți avertiza patrupedul de a reveni înainte de a fi prea târziu.

FireFly Nightlights”:

Toate receptoarele BigLeash au două bare de lumini (LED-uri), care pot fi activate de la telecomanda BigLeash prin simpla apăsare a unui buton. Caracteristica FireFly este un avantaj mare pentru localizarea patrupedului în întuneric.

Semnal de cel mult 800m:

BigLeash oferă o rază de 800m mai mult decât suficient pentru a putea lăsa câinele să se joace liber atunci când vă duceți la plimbare.

Two-Dog Ready:

Un sistem BigLeash poate fi folosit și cu doi patrupezi. Puteți să instruiți cu ușurință doi patrupezi cu aceași transmițător. Deoarece animalele pot avea nevoi diferite de formare (având personalități diferite), puteți stoca setările separat pentru fiecare patruped împarte.

Receptorul este impermeabil:

Deoarece și câinii sunt câini și sunt curioși!

Informatii suplimentare

Produs in Statele Unite ale Americii
Brand Dog Watch
Producator Dog Watch
Pagina Produs

Zgarda de dresaj BigLeash V-10

Material Plastic
Culoare Diverse
Dimensiuni Diverse
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Ambalare Cutii
Recomandare Dresaj si educare caini adulti

Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Zgarda Dresaj BigLeash V-10

RON

1.585,83 RON

0