/" method="post" id="product_addtocart_form">

Trainer Natural Medium Puppy & Junior 3kg

Mai multe imagini

Trainer Natural Medium Puppy & Junior 3kg

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

61,31 RON

Trainer Natural Medium Puppy & Junior 3kg - Pentru rase de câini de talie medie cu vârsta între 1 şi 12/15 luni

 0755.411.625
0264.412.664
*pretul include TVA
61,31 RON

Trainer Natural Medium Puppy & Junior 3kg

Un aliment complet care contribuie la starea de bine a animalului Dvs. Conţinutul de nucleotide (extrase din drojdie) contribuie la dezvoltarea sistemului imunitar pe durata perioadei de creştere şi măreşte rezistenţa organismului împotriva agenţilor patogeni. Scoica cu margini verzi aduce un aport nutritiv cu efecte benefice asupra articulaţiilor. Combinaţia specială de fibre insolubile (fibre care se găsesc în mazăre, porumb şi M.O.S.), fibre insolubile, pulpă de sfeclă şi seminţe de in reglează tranzitul intestinal şi măresc volumul scaunului. Structura boabelor împreună cu extractul de măr favorizează o igienă orală corectă. Alga Spirulina bogată în elemente nutritive esenţiale ajută la menţinerea blănii sănătoase şi amplifică culoarea naturală a acesteia. Prebiotice conţinute au o acţiune digestivă, antioxidantă şi reduc mirosul neplăcut al excrementelor.

Ingrediente: carne proaspătă de pui şi curcan, porumb, orez, carne deshidratată de pui şi curcan, untură de porc, carne deshidratată de porc, pulpă de sfeclă, ulei de porumb, seminţe de in, făină de peşte, extract de cicoare, fructo-oligozaharide, drojdie de bere, fibră de mazăre, vitamine şi minerale, Alga spirulina, nucleotide, scoică verde (Perna canaliculus), extract de măr, extract de coacăze negre, sare, clorură de colină, metionină, vitamina E. Conţine de asemenea: inulină.

Analiza tipică: umiditate 8,00%, proteină brută 30,00%, grăsimi brute 16,00%, fibre brute 2,20%, cenuşă brută 6,50%, calciu 1,10%, fosfor 0,90%.

Conţinut de vitamino-minerale (pe kg de produs): vitamina A 18000 U.I., vitamina D3 1350 U.I., vitamina E (alfa-tocoferol) 265 mg, cupru (sulfat de cupru pentahidrat) 20 mg.

A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare menţionată pe ambalaj.

Data de fabricaţie: produs cu 18 luni înainte de data de expirare

Informatii suplimentare

Produs in Italia
Brand Trainer
Producator Nova Foods
Pagina Produs

Trainer Natural Medium Puppy & Junior

Tip Hrana Premium
Diete Nu
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Medie
Cantitate 3 kg
Ambalare Pungi
Recomandare Pentru caini de talie medie cu varsta sub 1 an

Trainer Natural Medium Puppy & Junior 3kg

Instrucţiuni de folosire: poate fi utilizat aşa cum este sau înmuiat în apă sau supă caldă. Cantităţile recomandate pot varia în functie de necesităţile specifice animalului, de vârstă sau de alte cerinţe deosebite. Lăsaţi întotdeauna un vas cu apă proaspătă la dispoziţia câinelui.


Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Trainer Natural Medium Puppy & Junior 3kg

RON

61,31 RON

0