Otifree

Mai multe imagini

Otifree

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

29,33 RON

Otifree - Solutie speciala cu extract de galbenele pentru curatarea urechilor la caini si pisici.

 0755.411.625
0264.412.664
*pretul include TVA
29,33 RON

* Câmpuri obligatorii

29,33 RON

Otifree

Otifree este o solutie speciala, recomandata pentru curtarea urechii externe si a conductului auditiv extern. Solutia este foarte eficienta in dizolvarea depozitelor de cerumen din ureche, producind in acelasi timp si o diminuare drastica a numarului bacteriilor si ciupercilor la nivelul conductului auditiv extern.

Prin compozitia sa, echilibrata, pe baza de extract de galbenele, Otifree contribuie la normalizarea structurii si rezistentei pielii. Impiedica fenomenele de deshidratare si formare a dopului de cerumen. Asigura o hidratare normala si o deosebita suplete a epidermei in zona.

Indicatii:

Curatarea urechii externe (conductului auditiv) la caine si pisica. se fac instilatii in conductul auditiv, apoi se maseaza zona de la baza urechii in sus, catre partea flexibila a conductului auditiv.

Informatii suplimentare

Produs in
Brand Nu
Producator Vetoquinol
Pagina Produs Nu
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Forma de prezentare Solutie
Cantitate 60 ml
Ambalare Flacoane
Recomandare Pentru curatarea urechilor la caini si pisici.

Otifree

Prin miscarile repetate ale solutiei in conductul auricular, solutia dizolva depozitele de cerumen si antreneaza detritusurile celulare si microbiene detasate. Prin contactul direct dintre epiderma si solutia otica, aceasta asigura hidratarea si supletea zonei. Intensitatea masajului va fi determinata de gradul de sensibilitate local.

Lichidul este eliminat prin pavilion cu ajutorul unui tampon uscat din tifon, si nu din vata. Dupa efectuarea spalarii propriu-zise, animalul va mai elimina prin scuturarea capului si alte detritusuri celulare si fragmente de cerumen desprinse din profunzimea canalului auricular.

Nu este recomandabil ca operatiunea de curatare a conductului auricular sa fie facuta de un nespecialist, deoarece exista pericolul declansarii unei otite mecanice prin cerumenul rejectat din portiunea profunda a canalului auditiv sau prin ranirea zonei.

In situatia existentei unei infundari importante a conductului auricular, se recomanda repetarea operatiunilor de instilare, masaj, spalare si eliminare a lavajului cu un tampon uscat.

Otifree

Echilibrata, pe baza de extract de galbenele.


Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Otifree

RON

29,33 RON

0