/" method="post" id="product_addtocart_form" enctype="multipart/form-data">

Effipro spot-on XL 4 pipete 40-60 Kg

Mai multe imagini

Effipro Spot-On 4 pipete caini

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

135,54 RON

Pipete antiparazitare pentru caini.

 0755.411.625
0264.412.664
*pretul include TVA
135,54 RON

* Câmpuri obligatorii

Compozitie: Substanta activa: Fiecare ml contine 100 mg fipronil Fiecare pipeta de Effipro elibereaza urmatoarele cantitati:

Excipienti:

Indicatii

Tratamentul infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.) si capuse (Dermacentor reticulatus). Eficacitatea insecticida impotriva infestatiilor noi cu purici adulti persista pana la 8 saptamani. Produsul are o eficacitate acaricida persistenta pana la 4 saptamani impotriva capuselor (Rhiphicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus). Daca sunt prezente capuse din anumite specii (Rhiphicephalus sanguines si Ixodes ricinus) atunci cand se aplica produsul, se poate ca nu toate capusele sa fie omorate in primele 48 de ore, dar pot fi omorate intr-o saptamana. Produsul poate fi folosit ca parte a strategiei pentru controlul dermatitei alergice produse de purici, in cazul in care aceasta a fost diagnosticata de un medic veterinar.

Contraindicatii

Nu se utilizeaza la caini cu varsta mai mica de 2 luni si/sau care cantaresc mai putin de 2 kg, in absenta informatiilor disponibile. Nu se utilizeaza la animale bolnave (de ex. boli sistemice, stari febrile) sau la animale in convalescenta. Nu se utilizeaza la iepuri, deoarece ar putea apare reactii adverse sau chiar decesul.

Prezentul produs a fost creat in special pentru caini. A nu se folosi la pisici, deoarece ar putea duce la supradozare. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. Posologie pentru fiecare specie, cale (cai) de administrare si mod de administrare

Calea de administrare si cantitatea de administrat: Doar pentru uz extern. Se administreaza prin aplicare locala pe piele in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza: 1 pipeta de 0,67 ml pentru fiecare caine cu greutate de 2-10 kg. 1 pipeta de 1,34 ml pentru fiecare caine cu greutate de 10-20 kg. 1 pipeta de 2,68 ml pentru fiecare caine cu greutate de 20-40 kg. 1 pipeta de 4,02 ml pentru fiecare caine cu greutate de 40-60 kg. Pentru caini cu greutate mai mare de 60 kg folositi 2 pipete de 2,68 ml.

Recomandari privind administrarea corecta

Schema de tratament Pentru controlul optim al infestatiei cu purici si/sau capuse, schema de tratament se va baza pe situatia epidemiologica locala. In absenta studiilor de siguranta, intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani.

Producator: Virbac S.A., Franta

Informatii suplimentare

Produs in Franța
Brand Effipro
Producator Virbac
Pagina Produs

Effipro Spot-On

Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Forma de prezentare Pipete
Cantitate 0.67 ml, 1.34 ml, 2.68 ml, 4.02 ml
Ambalare Cutii
Recomandare antiparazitar extern pentru caini, combate purecii si capusele

Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Effipro Spot-On 4 pipete caini

RON

135,54 RON

0