Ectocid Spray Pasari

Mai multe imagini

Ectocid Spray Pasari

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

13,04 RON

Ectocid Pasari


Spray pentru antideparazitare la pasari uz extern.

 0755.411.625
0264.412.664
*pretul include TVA
13,04 RON

Ectocid pentru păsări

Conţine: - 50 mg Cypermethrină - 2,5 mg Permethrină - Alcool izopropilic de 80 grade până la 100 ml. Acţiune farmacoterapeutică:

Datorită substanţei active a produsului (Cypermethrina şi Permethrinul, piretroide de sinteză cu spectru larg de activitate şi cu toxicitate scăzută pentru mamifere), produsul este atât un insecticid de contact, cât şi de ingestie.

În general piretrinele au acţiune neurotropă, acţionând la nivelul axonului, atât în sistemul nervos central cât şi periferic.

Indicaţii:Având un spectru larg de activitate insecticidă asupra majoritatea insectelor, se utilizează în tratamentul infestaţiilor cu acarieni, căpuşe, pureci şi păduchi la păsări de colivie.

Mod de administrare: - uz extern.

PĂSĂRI DE COLIVIE: - se pulverizează soluţia sub aripi de la o distanţă de 10-15 cm. Se indică 1-3 pulverizări în funcţie de talie. Se pulverizează şi colivia. Nu se indică la puii mai mici de 3 luni. În infestaţii masive tratamentul se poate repeta după 2-3 zile. Perioada de remanenţă 4-5 săptămâni. A se feri ochii şi alte zone sensibile. Contraindicaţii: Nu se utilizează la păsările de rentă. Nu se tratează animalele bolnave, convalescente, animale cu insuficienţă hepatică şi renală. Animalele tratate se ţin sub observaţie până se usucă. Toxicitate:Produs toxic, grupa de toxicitate nr. IV.

Informatii suplimentare

Produs in Germania
Brand Vitakraft
Producator Vitakraft
Pagina Produs Nu
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Forma de prezentare Nu
Cantitate 100g
Ambalare Flacoane
Recomandare Spray pentru antideparazitare la pasari uz extern.

Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Ectocid Spray Pasari

RON

13,04 RON

0