Allermyl 200 ml

Mai multe imagini

Allermyl 200 ml

Fii primul care evalueaza acest produs

Disponibilitate: În stoc

60,82 RON

Allermyl 200 ml - Sampon medicinal pentru iritatii cutanate si dermatite alergice la caini si pisici.

 0755.411.625
0264.412.664
*pretul include TVA
60,82 RON

Allermyl 200 ml

Este indicat in controlul dermatitelor alergice. Reduce iritatia si scarpinatul, efect benefic pentru pielea afectata si curata epiderma. O formula speciala ce vine in sprijinul tratamentului dermatitelor alergice la caini si pisici, printr-o combinatie de ingredienti ce mentin integritatea si echilibrul natural al pielii.

Samponul ALLERMYL™ este o micro-emulsie unica ce controleaza dermatitele alergice la caini si pisici. Contine combinatie de ingredienti naturali antiinflamatori, agenti usori de curatare si acizi grasi esentiali. Micro-emulsia ajuta ca ingredientii sa penetreze pielea, determinand o stare de liniste.

Precautii:

Numai de uz veterinar. De uz extern. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului, se spala cu apa, iar in cazul in care persista iritatia, se recomanda un consult medical.

A se evita expunerea produsului la temperaturi mai mari de 30°C. A nu se lasa la indemana copiilor. A se spala mainile dupa folosire.

Informatii suplimentare

Produs in
Brand Nu
Producator Virbac
Pagina Produs Nu
Varsta Toate Varstele
Talie Pet Toate
Forma de prezentare Sampoane
Cantitate 200 ml
Ambalare Flacoane
Recomandare Pentru iritatii cutanate si dermatite alergice la caini si pisici

Allermyl 200 ml

2-3 spalari / saptamana timp de 2 saptamani sau la indicatia veterinarului.

A se agita inainte de folosire. Datorita starii fluide a produsului, nu se recomanda turnarea produsului ALLERMYL™ in mana inainte de aplicare.

Se uda parul cu apa calda, se intoarce flaconul si se aplica samponul pe o linie de la gat la baza cozii. Se maseaza toata suprafata corpului cu samponul ALLERMYL™ pe parul umezit.

Se lasa samponul ALLERMYL™ in contact cu blana timp de 5- 10 minute dupa care se clateste bine cu apa.

Allermyl 200 ml

Apa, cocoamfodiacetat, sulfat lauril de sodiu, sulfat alchil de sodiu, propilen glicol, glicerida PEG-8 caprilic/capric, propilen glicol laurat, vitamin F (sursa de acizi grasi esentiali), tocoferol acetat, pirocton olamin, clorura de sodiu , L-ramnoza, gluconat de clorhexidina. Fara parfum si colorant.


Scrieţi un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot să scrie comentarii. Vă rugăm logaţi-vă sau înregistraţi-vă

Allermyl 200 ml

RON

60,82 RON

0